Connect with us

technokrata

Olcsón ad sokat az LG új mobilja

LG Stylus 2 C_small

Kütyük

Olcsón ad sokat az LG új mobilja

Az LG az idei MWC-n mutatja be a G4 Stylus továbbfejlesztett utódját, az LG Stylus 2 érintőceruzás okostelefont.

A Barcelonában debütáló, kivételes áron forgalomba kerülő, 5,7 colos készülék egy sor olyan prémium szolgáltatást kínál, amely az LG csúcskategóriás telefonjait jellemzi. A készülékhez mellékelt érintőceruza nanoborítású hegye a korábbi gumiborítású hegyhez képest még pontosabb navigálást, precízebb írást tesz lehetővé.

LG Stylus 2 A_small

 

Az LG Stylus 2 számos, speciálisan e modell számára kifejlesztett és szabadalmaztatott funkciót vonultat fel. Ilyen, a felhasználói élményt javító szolgáltatás például a Pen Pop nevű funkció: amint kivesszük a helyéről a ceruzát, egy felugró menü kínál gyors elérést a Pop Memo jegyzethez vagy a Pop Scannerhez. Szintén az LG Stylus 2 újdonsága a Pen Keeper, ami abban segít a telefon használójának, hogy ne veszítse el az érintőceruzát. Amint azt érzékeli a készülék, hogy mozgásban van, ám az érintőceruza tartója üres, egy felugró üzenetben küld figyelmeztetést. A klasszikus kézírás kedvelőinek szól a különleges Calligraphy Pen betűtípus, amivel olyan gyönyörű és látványos lehet a kézírás, mintha töltőtollat használnánk.

A mindössze 7,4 mm vékony és 145 gramm tömegű LG Stylus 2 sokkal kecsesebb és könnyebb lett elődjénél. A készülék egyedi dizájnját az előlap előrenyúló lapos kijelzője, a hátlap fonott mintája és az éleken körbefutó fémkeret határozza meg.

Az újdonság nagy teljesítményű, 3000mAh-s cserélhető akkumulátorral és SD-kártyahellyel érkezik, így garantálja a hosszú üzemidőt és az elegendő tárhelyet. Így a Stylus 2 használói hosszasan élvezhetik a változatos multimédiás tartalmakat a készülék nagyméretű, 5,7 colos kijelzőjén.

LG Stylus 2 C_small

„Az LG Stylus egyszerre nyújtja a prémium telefonjainknál jól ismert nagyméretű képernyőt és prémium jegyzetfunkciókat, a középkategóriás készülékekre jellemző ár mellett” — mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Ez a készülék újabb példája annak, hogy elkötelezettek vagyunk aszéles rétegek számára elérhető okostelefonok szegmense mellett, ahol rengeteg lehetőség nyílik a növekedésre és a kreativitásra.”

Specifikáció:

 • Kijelző: 5,7 colos HD In-Cell érintőképernyő (1280 x 720)
 • Processzor: 1,2GHz Quad-Core
 • Kamera: hátlap – 13MP / előlap – 8MP
 • Memória: 1.5GB LPDDR3 RAM / 16GB ROM / MicroSD
 • Akkumulátor: 3000mAh (cserélhető)
 • Operációs rendszer: Android 6.0 Marshmallow
 • Méret: 155 x 79,6 x 7,4mm
 • Tömeg: 145g
 • Hálózat: LTE / HSPA+ / GSM
 • Kapcsolat: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.1 / USB 2.0
 • Színek: titán / fehér / barnaSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák