Connect with us

technokrata

Már Androidon is elérhető a legnépszerűbb fotótároló

everalbum

Kütyük

Már Androidon is elérhető a legnépszerűbb fotótároló

Az Everalbum hatalmas népszerűségnek örvend az iOS-es felhasználók körében.

Az eddig csak iPad-re és iPhone-ra elérhető Everalbum alkalmazás nagyon népszerű a felhasználók körében. 75 országban áll a fotó- és videótároló alkalmazások népszerűségi listájának élén. Ugyan nem ingyenes az applikáció, de annyira hasznos, hogy nagyon sokan választják biztos megoldásnak a képeik tárolására. Most jelentették be a fejlesztők, hogy már Androidos platformon is letölthető.

everlabum

Az Everalbum egy hetes próbaverziója természetesen ingyenes. Amennyiben megtetszett és szeretnénk folytatni a használatát, havi 9,99 dollárba (2800 forintba) kerül majd. Egyes becslések szerint annyira megszerették a felhasználók az elmúlt három hónapban, hogy több képet töltöttek fel, mint az ingyenes Google Photos-ba. Azért tartják jobbnak ezt az applikációt, mert nem csak a galériában lévő képeket menti fel automatikusan a felhőbe, hanem a Facebookra, Instagramra, és más közösségi oldalakra posztolt képeket is.

computer-with-everalbum

További hasznos funkciója, hogy mindig amikor elment képeket, videókat csinál egy statisztikát, hogy ezzel hány mega, vagy gigabájtnyi helyet szabadítottunk fel a készülékünkön. Természetesen itt is lehet albumba rendezni, kedvenceket kijelölni és hasonlókat csinálni. Várhatóan Androidon is hasonló sikereket ér majd el a szolgáltatás.

 

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák