Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az applikáció, ami segít nyilvános illemhelyet találni!

Kütyük

Itt az applikáció, ami segít nyilvános illemhelyet találni!

Leginkább a külföldi nagyvárosokban jár úgy az ember, hogy elmenne az illemhelyiségbe, de nem tudja merre van a legközelebbi. Ez az alkalmazás segít ebben is.

Bármerre is jár az ember a világban mindig történhet bármi, amitől azon kezd el gondolkodni, hogy bekéredzkedni a legközelebbi étterembe. Ezen kínos szituációk elkerülésére fejlesztették ki ezt a hiánypótló applikációt. A Flush Toilet Finder annyit tud, amennyit a neve leír. A közelben lévő nyilvános mosdókat megmutatja egy térképen.

toilet-iphone

Igen széleskörűen feltérképezték a WC-k helyzetét, ugyanis Budapest mellett több hazai nagyváros is szerepel a térképen. Természetesen összegyűjtötték a világ nagyvárosaiból összesen 190 ezer illemhelyet, így bármerre járunk a világ, ilyen gondunk nem lesz többé.

A térképen a WC-k helyét kis ikonok jelölik, amire ha rákattintunk kiírja, hogy fizetős-e vagy ingyenes az adott illemhely. Ezen felül arról is információt kaphatunk, hogy mozgássérültek tudják-e használni. Értékelhetjük is a már látogatott helyeket, ezzel egy jelzést adva a többi felhasználónak, hogy érdemes-e használni. Fő előnye az alkalmazásnak, hogy offline is tudunk keresni. Mindkét nagy platform webáruházában elérhető.

 

Forrás: HVG

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés