Connect with us

technokrata

Erős telefonnal tér vissza a VAIO

vaio phoen biz

Kütyük

Erős telefonnal tér vissza a VAIO

A vállalatnak ez lesz a második okostelefonja mióta külön vált a Sonytól.

2014-ben adta el a Sony a PC részlegét a  Japan Industrial Partners Inc-nek, a befektetési csoport pedig azóta igyekszik újra ismerté tenni a márkanevet.  Mivel már nem köti őket a Sony keze, ezért az új laptopok mellett tavaly egy androidos telefont is piacra dobtak, az idei évet pedig a most bemutatott windows-os mobillal kezdik.

vaio phone

A telefon Windows 10-el jön majd, amit egy Snapdragon 617 lapkakészletű, nyolcmagos processzor hajt majd meg 3 GB RAM-mal és 16 GB memóriával karöltve. Ez utóbbi egyébként microSD segtségével tovább bővíthető. A tartalmakat az 5,5 hüvelykes kijelzőn nézhetjük majd meg,  Full HD-ban. A  hátlapi kamera egy mostanában szokásosnak mondható 13 megapixeles egység, míg az előlapi példánnyal 5 megapixeles fotókat készíthetünk. Az energiát egy 2800 mAh-s akksi biztosítja.

A mobilt forgalmazása elsőként Japánban kezdődik meg márciustól, a készülék  nagyjából 430 dollárba (120 ezer forint) kerül majd. Az európai megjelenésről egyelőre nincs információ, de nem kizárt, hogy idővel erre a kontinensre is ellátogat a telefon.

Forrás: GSMarenaSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák