Connect with us

technokrata

Vigyázat: ez az eszköz minden szavunkat rögzíti!

just in case iphone

Kütyük

Vigyázat: ez az eszköz minden szavunkat rögzíti!

Ma már gyakorlatilag minden mobiltelefonon van diktafon funkció, ám ezeket nem lehet titokban használni.

Bármikor adódhat olyan szituáció, amikor jó lenne felvenni akár a személyes, akár a telefonos beszélgetést. Utóbbi esetben még viszonylag könnyen megoldható, hogy mindezt titokban, a másik fél tudta nélkül tegyük, elvégre a vonal végén lévő nem látja, hogy elindítunk mondjuk egy alkalmazást. Ám már ez is kissé macerás és hosszabb időt vehet igénybe, míg ha az illető ott van velünk szemben, akkor kivitelezhetetlen. Erre most megoldást kínálhat egy újfajta tok, a Just In Case, röviden csak JIC. A startuo projekt az Indiegogo oldalán jelent meg és lényegében egy olyan speciális telefontokot takar, ami egyben diktafonként is működik.

A készítők ráadásul egész ügyesen átgondolták a koncepciót, hiszen a JIC-ben nem csak mikrofon található, de önálló memóriával és akkumulátorral rendelkezik, így a mobiltól gyakorlatilag függetlenül működik. A felvételek microSD kártyára készülnek, egy 2 GB-os jár is a tokhoz, amire nagyjából 20 órányi felvétel fér, de a felhasználó bármikor kicserélheti nagyobbra is. Mivel az áramot sem a telefontól veszi el, ezért külön fel kell tölteni, viszont utána 8 órányi folyamatos felvételt vagy akár egy évnyi készenlétet is kibír. Nem feledkeztek meg az eredeti funkcióról sem, tehát védőtokként is helytáll, megvédve a készüléket a sérülésektől. Egyelőre csak iPhone 5s és iPhone 6/6s (Plus nem) kompatibilis verziót készítettek belőle, viszont a sikerhez elsősorban az kell, hogy összejöjjön a gyártás indításához szükséges 25 ezer dollár, minderre még szűk egy hónap a határidő.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd