Connect with us

Valami nagy készül a HTC-nél

htc nexus 9

Kütyük

Valami nagy készül a HTC-nél

A tajvani gyártó egyszer már belefogott egy saját táblagép piacra dobásába, most újra nekifutnak ennek a témának.

A témával rendszeresen foglalkozók talán még emlékeznek a HTC Flyer nevű készülékre, ami fémházzal és speciális tollal próbált kitűnni az akkor épp felfutóban lévő tabletmánia sűrűjében. Nos, a kísérlet nem sikerült, a Flyer nem tartozott a legsikeresebb darabok közé, így aztán rövid idő után, utód nélkül szépen el is tűnt a polcokról. Utána már csak a Google-al közösen futottak még egy kört, a Nexus 9 már kedvezőbb fogadtatást kapott a felhasználóktól.

htc tablet 2

Ám azóta a HTC teljesen elfordult a táblagépektől és elsősorban az okostelefonokkal próbálták javítani nem épp fényes helyzetüket. Már tavaly felröppentek az első pletykák, hogy ismét visszatérnének a tablet témára, most pedig úgy tűnik, hogy már nagyban folyik a készülék tesztelése. A boltokba várhatóan Desire T7 néven felbukkanó eszköz 7 hüvelykes kijelzőt és elég kedvező árcédulát kaphat. Ezért viszont kompromisszukot is kell vállalni, leginkább hardver terén.

htc tablet

A képernyő sima HD felbontást kap, míg a processzor egy négymagos Spreadtrum egység lesz, amihez 1 GB RAM tartozik majd. Kapunk még továbbá 16 GB belső memóriát, valamint 5 megapixeles kamerát előre és hátra is. A Bluetooth, NFC, WiFi és GPS mellett elég érdekes, hogy Android 5.0 fut majd rajta, amire bizonyára a HTC Sense felületet is ráhúzzák, bár bizonyára csak valami egyszerű verzióban. A jelenlegi információk alapján a készülék hivatalos bemutatójára a februári Mobile World Congress kiállításon kerül sor, ára pedig 170 dollár, azaz kb. 50 ezer forint körül alakul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő