Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ügyes módszerrel tökéletesíti telefonszoftverét a Huawei

Kütyük

Ügyes módszerrel tökéletesíti telefonszoftverét a Huawei

A kínai gyártó versenyt hirdet a rendszer tesztelésére.

A Huawei az okostelefongyártók között először szoftvertesztelői programot hirdetett az észak- és kelet-közép-európai régió 6 országában, beleértve Magyarországot is, 2015 decemberében. A program során a vállalat bevonja a kiválasztott Huawei és Honor okostelefon felhasználókat a fejlesztési folyamatokba: rendelkezésükre bocsátja az Android és az EMUI felhasználói felület legújabb frissítését, hogy teszteljék és visszajelzéseket adjanak az adott verzióról. A Huawei a felhasználók észrevételei alapján, azok figyelembe vételével véglegesíti a szoftvert, mielőtt kiadja azt a nagyközönségnek. Jelenleg Magyarországon a Huawei az egyetlen gyártó, aki ilyen módon vonja be a felhasználókat a fejlesztési folyamatokba.

A program első kísérleti részében –, amely 2015 decemberében zajlott Magyarországon – a Huawei P8 okostelefon egy, még ki nem adott szoftverfrissítése, a P8 Android 6.0 M béta verziójának tesztelése történt. Az elképzelés bevált, így a szoftvertesztelési program következő fordulójára Huawei Technologies Hungary 2016. január 15-től várja a Honor 6 okostelefonnal rendelkező felhasználók jelentkezését, akik szívesen vennének részt az Andorid 6 és az EMUI 4 tesztelésében. A teszteléshez egy átlagos, hétköznapi ember okostelefonismerete elég, nem kíván szakmai előképzettséget.

Hamarosan újabb tesztelési lehetőségeket is nyit a vállalat, a következő alkalommal a P8 Lite tulajdonosok próbálhatják ki a legújabb szoftver verziót.

A program részleteiről a Huawei Mobile Hungary és a Honor Magyarország Facebook oldalán tájékozódhatnak a tesztelő kedvű felhasználók. A jelentkezési információk és a verseny részvételi szabályzata az alábbi linkről tölthető le: http://bit.ly/1SRGhP2



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés