Connect with us

technokrata

Ezt a frissítést sokan letöltik majd: hasznos újdonságok érkeztek az Apple kütyüire

ios9.3.3

Kütyük

Ezt a frissítést sokan letöltik majd: hasznos újdonságok érkeztek az Apple kütyüire

Kiadta az Apple az iOS 9.3 bétaverzióját, amely sok hasznos frissítést tartalmaz.

Régen várt funkciót épít most be az Apple az iOS 9-be, hiszen a kaliforniai vállalat a rendszer legújabb, 9.3-as frissítésével végre képessé teszi az iPad-eket a többfelhasználós használatra. Az egyelőre csak bétaverzióban elérhető frissítés lehetővé teszi, hogy egymás után bejelentkezve mindenki a saját tartalmához férjen hozzá, így sok androidos eszközhöz hasonlóan nem kell két készüléket használni. Üröm az örömben, hogy egyelőre kizárólag az iskolákban használt táblagépeken jelenik meg a funkció, valószínűleg a többiek majd csak az iOS 10-zel együtt kapják meg.

ios9.3

Szerencsére nem csak ezt hozza majd el az iOS 9.3, hiszen más újdonságokkal is készült a kaliforniai gyártó. Bemutatkozott a Night Shift üzemmód, amelynek a kijelző színhömérsékletén változtat. Mindezt kutatásokra alapozva építették be a rendszerbe, hiszen a tanulmányok szerint ha este kékes színárnyalatú kijelzőt néz a felhasználó, akkor nehezebben alszik el, mintha ugyanezt melegebb színhőmérsékletű megjelenítővel teszi.

ios9.3.3

 

További újdonság, hogy mostantól jelszóval védett jegyzeteket is létrehozhatunk, sőt ezeket az ujjlenyomatunk használatával még nagyobb biztonságba helyzethetjük. Ezen kívül frissült még a CarPlay, javult a News alkalmazás, fejlesztettek az Apple TV szoftverén és Siri nyelvtudását is tovább bővítették, igaz az asszisztens továbbra sem tud magyarul.

ios9.3.2

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor lesz elérhető a 9.3-as iOS, de valószínűleg néhány héten belül mindenki számára letölthetővé teszi majd az Apple.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd