Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezért a kínai mobilért nem kell sokat fizetni

Kütyük

Ezért a kínai mobilért nem kell sokat fizetni

Olcsó és sokat tud a Xiaomi újdonsága.

Bemutatta legújabb típusát a Xiaomi. A kínai Apple-ként is számon tartott vállalat Redmi 3-as modellje egy 5 colos, 720p felbontású kapott, amely mögött a Qualcomm Snapdragon 616-os lapkakészlete (ez négy 1,5 gigahertzes és négy darab 1,2 gigahertzes Cortex-A53 magot jelent), 2 GB RAM-mal és 16 GB memóriával karöltve. A hátoldalon egy 13 megapixeles kamera foglal helyet, míg a szelfiket az előlapi, 5 megapixeles egységgel készíthetjük el.

redmi31

A 144 grammos, alig 8.5 mm vékony újdonság teljes fém házat kapott, a Xiaomi szerint így jó érzés lesz majd kézbe fogni. A telefon nem meglepő módon az Android 5.0-ás verzióját futtatja (A 6.0-ás frissítés is hamarosan érkezik), MIUI 7-es felülettel, azaz a gyári Google kínézet helyett egy letisztultabb külsővel nézünk farkasszemet. Szerencsére a sűrű töltögetéstől nem kell tartani, hiszen a Redmi 3-asban egy 4100 mAh-es akkumulátor foglal helyet, azaz átlagos használattal várhatóan két napig bírja majd a telefon.

redmi32

Szintén pozitívum, hogy a Xiaomi újdonságát olcsón hazavihetik majd a vásárlók, hiszen a gyártó alig 105 dollárt (30 ezer forint) kér érte. Az itthoni elérhetőségről egylőre nincs információ, de valószínűleg szürkeimportból már néhány hét múlva megvehetjük a modellt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés