Connect with us

technokrata

Ezért a kínai mobilért nem kell sokat fizetni

redmi32

Kütyük

Ezért a kínai mobilért nem kell sokat fizetni

Olcsó és sokat tud a Xiaomi újdonsága.

Bemutatta legújabb típusát a Xiaomi. A kínai Apple-ként is számon tartott vállalat Redmi 3-as modellje egy 5 colos, 720p felbontású kapott, amely mögött a Qualcomm Snapdragon 616-os lapkakészlete (ez négy 1,5 gigahertzes és négy darab 1,2 gigahertzes Cortex-A53 magot jelent), 2 GB RAM-mal és 16 GB memóriával karöltve. A hátoldalon egy 13 megapixeles kamera foglal helyet, míg a szelfiket az előlapi, 5 megapixeles egységgel készíthetjük el.

redmi31

A 144 grammos, alig 8.5 mm vékony újdonság teljes fém házat kapott, a Xiaomi szerint így jó érzés lesz majd kézbe fogni. A telefon nem meglepő módon az Android 5.0-ás verzióját futtatja (A 6.0-ás frissítés is hamarosan érkezik), MIUI 7-es felülettel, azaz a gyári Google kínézet helyett egy letisztultabb külsővel nézünk farkasszemet. Szerencsére a sűrű töltögetéstől nem kell tartani, hiszen a Redmi 3-asban egy 4100 mAh-es akkumulátor foglal helyet, azaz átlagos használattal várhatóan két napig bírja majd a telefon.

redmi32

Szintén pozitívum, hogy a Xiaomi újdonságát olcsón hazavihetik majd a vásárlók, hiszen a gyártó alig 105 dollárt (30 ezer forint) kér érte. Az itthoni elérhetőségről egylőre nincs információ, de valószínűleg szürkeimportból már néhány hét múlva megvehetjük a modellt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle