Connect with us

technokrata

Ilyen egy igazi szelfimobil

lenovoss1

Kütyük

Ilyen egy igazi szelfimobil

A Lenovo a CES-en jelentette be az új Lenovo VIBE S1 Lite okostelefont, amely előlapi vakut is kapott.

Nem minden ígéretes fotótéma esetében jók a fényviszonyok, és néha a tökéletes szelfit is gyenge fényben kell elkészíteni. Ezért a Lenovo VIBE S1 Lite-ot 8 megapixeles, a torzítás teljes kiküszöbölése érdekében 5 részből álló objektívvel ellátott előlapi kamerával, Sony képérzékelővel, valamint a fénymennyiséget növelő, beépített szelfi vakuval látták el.

lenovoss1

Egy jó csoportképet szeretnél csinálni? A panoráma szelfi funkció befogja az egész csapatot, a retusáló szoftver pedig biztosítja, hogy az elkészült fotó biztosan mindenkinek elnyerje a tetszését. De a Lenovo nem állt meg a szelfiknél, ugyancsak elláttuk az eszközt egy 13 megapixeles PDAF hátlapi kamerával, valamint egy kettős LED CCT hátsó vakuval, hogy élénkebb színű képek készülhessenek a sötétben is

A mindenfajta szórakoztatásra tervezett Lenovo VIBE S1 egy 5 hüvelykes, széles betekintési szögű Full HD kijelzővel érkezik, továbbá nagykapacitású, 2700 mAh-s akkumulátorának köszönhetően képes órákig filmeket vagy zenés videókat lejátszani. A tervezők úgy alkották meg a telefont, hogy a felhasználók elvárásainak megfelelően kezelni tudja a streaminget, a letöltéseket és a többfeladatos működtetést, köszönhetően a 64 bites, nyolcmagos, 1,3 GHz-es MTK 6753 processzornak és az LTE kapcsolatnak. Mi több, a 16 GB-os beépített memória – amely microSD kártyával akár 32 GB-tal bővíthető –  helyet biztosít zenéknek, filmeknek, játékoknak és képeknek.

lenovos12

Szerencsére nem csak jó fotókat készít a telefon, de a fogására sem lehet sok panasz, hiszen a Lenovo VIBE S1 Lite fém kerettel és ívelt hátlappal látták el. A készülék matt fehér és matt kék színben lesz elérhető.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák