Connect with us

technokrata

Lassú iPhone miatt perlik az Apple-t

iphone4s

Kütyük

Lassú iPhone miatt perlik az Apple-t

Túlságosan lassú lett az iPhone 4S, ez pedig nem tetszik a tulajdonosoknak.

Az Apple kifejezetten büszke arra, hogy a készülékeit a versenytársaknál jóval hosszabb ideig támogatja. Így nem annyira meglepő, hogy a 2011-ben bemutatkozott, A5-ös processzort és 512 MB RAM-ot tartalmazó iPhone 4S is megkapta az iOS 9-et, az iPad 2-vel és a többi Apple eszközzel egyetemben.

Bár első látásra kifejezetten üdvözítő, hogy a régi modell is megkapta az új szoftveres funkciókat, egyre több felhasználó is panaszkodott amiatt, hogy a készülék rendkívül lelassult, illetve gyakran találkoznak fagyásokkal/akadásokkal.

iphone4s

Ezért most egy csoport nem kevesebb, mint 5 millió dollárt szeretne kicsikarni a kaliforniai gyártótól, mivel  az szerintük nem teljesíti az ígéreteit. Cham Lerman felperes nyilatkozatában kifejtette, hogy bár az Apple szerint az iPhone 4S is teljesértékű iOS-9-et futtat, a készülék mégsem használható úgy, ahogy évekkel ezelőtt.

Ez azért is probléma, mert a régebbi verziót már nem lehet feltelepíteni, azaz ha valaki frissített, annak könnyen elképzelhető, hogy használhatatlanná válik a telefonja. A polgári peres eljárást eddig már több mint 100-an írták alá, de ez a szám várhatóan tovább fog még nőni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle