Connect with us

technokrata

Lassú iPhone miatt perlik az Apple-t

iphone4s

Kütyük

Lassú iPhone miatt perlik az Apple-t

Túlságosan lassú lett az iPhone 4S, ez pedig nem tetszik a tulajdonosoknak.

Az Apple kifejezetten büszke arra, hogy a készülékeit a versenytársaknál jóval hosszabb ideig támogatja. Így nem annyira meglepő, hogy a 2011-ben bemutatkozott, A5-ös processzort és 512 MB RAM-ot tartalmazó iPhone 4S is megkapta az iOS 9-et, az iPad 2-vel és a többi Apple eszközzel egyetemben.

Bár első látásra kifejezetten üdvözítő, hogy a régi modell is megkapta az új szoftveres funkciókat, egyre több felhasználó is panaszkodott amiatt, hogy a készülék rendkívül lelassult, illetve gyakran találkoznak fagyásokkal/akadásokkal.

iphone4s

Ezért most egy csoport nem kevesebb, mint 5 millió dollárt szeretne kicsikarni a kaliforniai gyártótól, mivel  az szerintük nem teljesíti az ígéreteit. Cham Lerman felperes nyilatkozatában kifejtette, hogy bár az Apple szerint az iPhone 4S is teljesértékű iOS-9-et futtat, a készülék mégsem használható úgy, ahogy évekkel ezelőtt.

Ez azért is probléma, mert a régebbi verziót már nem lehet feltelepíteni, azaz ha valaki frissített, annak könnyen elképzelhető, hogy használhatatlanná válik a telefonja. A polgári peres eljárást eddig már több mint 100-an írták alá, de ez a szám várhatóan tovább fog még nőni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd