Connect with us

technokrata

Ez már biztosan hiányozni fog az új iPhone-ból

Apple-iPhone-Glowing

Kütyük

Ez már biztosan hiányozni fog az új iPhone-ból

Egy kínai beszállító szerint tényleg nem lesz fülhallgató csatlakozó az új telefonon.

Néhány hónapja felröppent a pletyka, hogy nem lesz fülhallgató csatlakozó az új, iPhone 7-en. Akkor ez óriási felháborodást és értetlenséget váltott ki az internetezők körében. Sokan álltak a támadók oldalára, ám voltak, akik úgy vélték, hogy az Apple szokása radikálisan megújítani (és lehagyni) dolgokat, és eddig mindig jól sült el, így most se kell félni. Ám ezek csak pletykák voltak. Most azonban egy kínai beszállító cég megerősítette a Jack dugó-mentességet.

iphone7-headset

Az elképzelések szerint erre azért van szükség, mivel minden évben igyekeznek egyre vékonyabb telefonokat készíteni és ez is egy módja, hogy csökkentsék a vastagságot. A lehetséges helyettesítő megoldások közt szerepelhet a töltő helyére dugható, egyedi csatlakozójú, vagy a vezeték nélküli füles.

A fülhallgató-csatlakozó elhagyása természetesen sokaknak kellemetlenséget okozna. Mivel nem lehetne használni a régi, hagyományos jack-es dugókat.

Természetesen még ez sem hivatalos, mivel a cupertino-i cég nem erősítette meg, és ismerve a marketing politikájukat, nem is fogják megjelenésig. Így maradnak a találgatások, amik a keynote közeledtével egyre pontosabbak lesznek.

 

Forrás: UbergizmoSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák