Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már itthon is kaphatóak az első Windows 10-es csúcsmobilok

Kütyük

Már itthon is kaphatóak az első Windows 10-es csúcsmobilok

November végével megérkeznek a boltokba az első Windows 10 operációs rendszert futtató, prémium kategóriás okostelefonok: a Lumia 950 és a Lumia 950 XL – jelentette be a Microsoft. Ezekre a modellekre vártak régóta a Windows Phone rajongói: erősek, egyediek és innovatívak, a még nagyobb hatékonyságra tervezték őket. Velük egyszerre mutatkoznak be azok az eszközök – laptopok, tabletek – is a magyar piacon, amelyek előtelepített operációs rendszere szintén a Windows 10.

A Lumia 950 és 950 XL telefonok a Microsoft eddigi legjobb okostelefonjai, amelyeket tervezői a Windows 10 élményre építettek. Az Office alkalmazások – melyek előretelepítve érkeznek – a OneDrive felhőben tárolt korábbi dokumentumokat is képesek elérni. Az új funkcióknak és eszközöknek köszönhetően a dokumentumok szerkesztése telefonon soha nem volt még ennyire egyszerű, mint a legújabb Lumiákon. Az Outlookba érkező leveleket egyszerű ujjmozdulatokkal lehet rendezni, a levélírásához pedig Office-hoz hasonló funkciók állnak rendelkezésre – így a gyors kommunikációnak semmi sem szabhat határt. A felhasználó szabadon közlekedhet az eszközök között, a dokumentumait, fényképeit, videóit pedig mindig és minden eszközön eléri a folyamatos OneDrive felhő szinkronizációnak köszönhetően.

A szintén Windows 10-zel érkező Lumia 550-es készülékkel a Windows rajongók és az üzleti felhasználók köre is bővülhet, akik az okostelefont minden lényeges funkcióval, de a csúcsmodelleknél elérhetőbb áron vásárolhatják meg. A legfrissebb operációs rendszert futtatva a Lumia 550 a legelérhetőbb 4G LTE okostelefon azok számára, akik a legjobb ár-érték arányú Lumia készüléket keresik, minőségi kompromisszumok nélkül.

Képek: Microsoft



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés