Connect with us

technokrata

Így legálisan Facebookozhatsz a munkahelyeden!

WorkChatLogo

Kütyük

Így legálisan Facebookozhatsz a munkahelyeden!

A közösségi oldal új programja kifejezetten a munkahelyekre készült.

Eddig ha egy munkahelyen a főnök rajtakapta az alkalmazottat, ahogy Facebookon cseveg munka helyett/mellett nem volt nagyon boldog. Azonban a legnagyobb közösségi oldal most piacra dobott egy olyan programot, mely kifejezetten a vállalatokon belül kommunikációra épül.

Facebook

Nemrég került fel a Google Play áruházba, a Facebook Work nevű applikáció, melyet egyelőre csak néhány vállalat használhat, akik a tesztet végzik.

Nem ez az első program, akinek ez a célközönsége. A Slack már jóval korábban beférkőzött a cégek mindennapi életébe, és már 1,7 millióan használják munkájuk során. Ez azonban még mindig kevés. Ugyanis a most megjelent app a Facebook hátszelén érkezik, amit közel 1,5 milliárdan használnak havonta, a Messengert pedig egy milliárdan. Így tehát igen erős konkurenciát kap a Slack.

A Work Chat-ben a regisztrált felhasználók üzenhetnek egymásnak, csoportos beszélgetéseket hozhatnak létre, fotók, videók megosztása is könnyen megtörténhet, és még telefonálni is tudnak. Lényegében tehát minden olyan funkció elérhető, ami a Messenger alkalmazásban is.

 

Forrás: Index.huSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák