Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legnagyobb telefont akarod? Itt a Honor óriás phabletje!

Kütyük

A legnagyobb telefont akarod? Itt a Honor óriás phabletje!

Tényleg nagy lett!

A Honor X2 phablet 7 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelzővel felszerelve, alig vastagabb, mint 7 milliméteres vázban, kettős SIM foglalattal és 4G/LTE adatátviteli képességgel érkezik Európába.

A Honor X2 egy telefon, tablet, navigációs eszköz, hordozható töltő, mobil hotspot és digitális fényképezőgép egyetlen eszközben. A készülék fejlesztése során a gyártó ugyanazt a klasszikus, a felhasználók számára legfontosabb négy funkciót tartotta szem előtt, mint a telefonok fejlesztésekor. Ezek sorban a hívás minősége, a közösségimédia-alkalmazások, a videóképességek és a fényképezőgép tulajdonságai.

Honor_X2_02

A készülék a világ legvékonyabb phabletjei közé tartozik mindössze 7,18 milliméteres vastagságával. A repüléstechnológiából átvett alumínium fémváz textúrája modern, de mégis elegáns dizájnt ad az X2-nek, ami az Android 5.0 Lollipop rendszerrel és az EMUI 3.0 felhasználói felülettel érkezik hozzánk.

A kompakt, szegély nélküli képernyő az előlap 80 százalékát fedi le, ami az egykezes használatot jelentősen megkönnyíti. A kijelző teljes egészében laminált annak érdekében, hogy még vékonyabb lehessen, a 1920×1200 pixel-es HD IPS panel felbontása pedig 323 ppi, ami éles, tiszta megjelenítést és kiváló vizuális élményt nyújt. A 178 fokig kiterjesztett széles betekintési szög optimális képet biztosít, még akkor is, ha megdöntve használjuk a készüléket. Ezalatt a CABC (Content Adaptive Backlight Control) technológia biztosítja, hogy a nagyméretű képernyő fényereje mindig igazodjon a külső fényviszonyokhoz, és a kijelző ne merítse le túl gyorsan az akkumulátort.

A Kirin 930 lapkakészletre épült, 64 bites nyolcmagos processzor nagy számítási teljesítménnyel bír, mégis kevés energiát fogyaszt. A szintén 64 bites Mali-T628-MP4 grafikus processzor növeli a felhasználói élményt, és lehetővé teszi a nagyfelbontású 3D játékok futtatását.

Honor_X2_03

Élmény minden szinten

A Honor X2 integrált rezonáns üreggel rendelkező nagyméretű hangszórója DTS térhatású hangzást biztosít, ami segít a moziélmény megteremtésében a videónézés során.

Az 5000 mAh teljesítményű, Li-Polymer akkumulátor lehetővé teszi, hogy a készüléket akár két teljes napig folyamatosan használjuk. A gyártó adatai szerint akár 14 órán keresztül nézhetünk videótartalmakat, több mint 10 órán keresztül internetezhetünk folyamatosan vagy 60 órán keresztül hallgathatunk zenét fejhallgatón keresztül.

A 13 megapixeles hátlapi kamera hasznos társ, ha rossz fényviszonyok között szeretnénk felvételeket készíteni. Ezalatt az 5 megapixeles, F2,4-es fényerejű előlapi kamera látószöge 22 milliméteres, ami lehetővé teszi a panorámahatású szelfik elkészítését. Mindemellett a Honor X2 is támogatja a gyártó telefonjaiban megismert expozíció utáni fókuszállítást, a különböző fénymérési és fókuszálási módokat.

Honor_X2_07

A Honor X2 kettős vezeték nélküli antennája biztosítja, hogy a phablet rossz külső viszonyok között is stabilan kapcsolódjon a WiFi hálózatra. A behelyezhető két SIM kártyával akár Cat6 sebességú adatkapcsolatra képes, mialatt az egyik kártyán 4G sebességű adatforgalmat, a másikon pedig 2G mobilkapcsolatot biztosít. A két kártya szerepe bármikor felcserélhető, de a két kártyát csak felváltva lehet használni (dual standby mód). A készülék mikrofonból szintén kettőt kapott, ami a zajcsökkentési technológiával együttműködve biztosítja a hangminőséget hangos háttérkörnyezetben is.

Elérhetőség

A Honor X2 phablet Magyarországon egy verzióban lesz elérhető. Az 2 GB RAM-mal és 16 GB-os háttértárral felszerelt, ezüstszínű készüléket kizárólag az Edigital internetes áruházában lehet majd megvásárolni november utolsó hetétől. A phablet ajánlott bruttó fogyasztói ára 114 ezer forint lesz, de karácsonyig mindössze 50 darab érkezik majd belőle az országba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés