Connect with us

Hirdetés

technokrata

Holnaptól kapható! A Telekomnál is megjelenik az iPad Pro

Kütyük

Holnaptól kapható! A Telekomnál is megjelenik az iPad Pro

Már csak egy napot kell várni, és a magenta cégnél előfizetéssel is megvehetjük minden idők legnagyobb Apple táblagépét.

Alig néhány nappal azután, hogy az itthoni Apple boltokban felbukkantak az első példányok, a Telekom máris beveszi kínálatába az Apple iPad Prot. Holnaptól, azaz november 17-étől lehet majd kapni az új óriás táblagépet, az árát viszont előzetesen nem közölték. Azt viszont igen, hogy kezdésnek a 128 GB-os LTE változat asztroszürke kivitele lesz elérhető náluk.

ipad_pro

Később ugyanezen verzió két másik színben, ezüst-fehérben és arany-fehérben is kapható lesz (a kisebbik memóriás változatokból nincs LTE változat). Az iPad Pro egyik legfőbb jellegzetessége az óriási, 12,9 hüvelykes Retina kijelző, melyen 5,6 millió pixel gondoskodik a kristálytiszta megjelenítésről. Minden eddiginél erősebb chip, az A9X processzor dolgozik benne, melynek teljesítménye már a laptopokéval vetekszik.

ipad_pro_2

Külön megvásárolható tartozék lesz a magáról az iPad Proról tölthető Pencil kapacitív ceruza, illetve a Smart Keyboard Bluetooth billentyűzet. A vékony és könnyű felépítés ellenére az Apple legalább 10 órás folyamatos használatot garantál. Természetesen nem csak WiFi-n, hanem a szupergyors 4G LTE hálózaton is használható a készülék a beépített SIM foglalat segítségével. Induláskor online, illetve csak a kijelölt Telekom üzletekben tudjuk megvásárolni az iPad Prot, az árakról és konstrukciókról holnaptól tájékozódhatunk a szolgáltató honlapján.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés