Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vége a Snapchat-nek? Új szolgáltatás került a Facebookba

Kütyük

Vége a Snapchat-nek? Új szolgáltatás került a Facebookba

A legnagyobb közösségi oldalon feltűnt egy új funkció.

A Facebook Messenger egy új funkcióval fog bővülni, ez pedig a Snapchatről már jól ismert limitált idejű fotóküldés.A Franciaországban élő közösségi médiát használók vették észre, hogy új funkció jelent meg a chatprogramban. Az újítás azt takarja, hogy akármelyik beszélgetésnél be lehet állítani, hogy a küldeni kívánt kép csak egy órára látszódjon az adott személynek, aztán eltűnik. Egy óra ikont kell keresni a beszélgetésen belül, és arra rákattintva ki illetve be lehet kapcsolni az újítást. A beállítás csak arra a beszélgetésre vonatkozik, és azon belül is bármikor kikapcsolható, ha úgy gondoljuk.

messenger ji

Jelenleg még csak teszt fázisban van a frissítés, így csak Franciaországban és ott is csak bizonyos felhasználóknak elérhető, de bízzunk benne, hogy hamarosan hazánkban is lehet majd az új módszerrel képet küldeni.

Snapchatg

Ezzel nagy hasonlóságot lehet felfedezni a Snapchat legfőbb ismertetőjelével. Már máshogyan is igyekezett a Facebook a hatalmasra nőtt képküldő alkalmazás egyeduralmát megtörni, a cégnek felajánlottak 3 milliárd dollárt a vállalatért, azonban ezt a vezetőség nem fogadta el. Mostanra ki is derült, hogy nagyon jó döntést hoztak. Soha nem látott népszerűségnek örvend az eltűnő képek applikációja.

 

Forrás: Ubergizmo



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés