Connect with us

technokrata

Ezzel biztosan nem merül le útközben a mobilod

bigboy

Kütyük

Ezzel biztosan nem merül le útközben a mobilod

Ez a mobiltöltő nem csak hasznos, de jól is néz ki!

Felgyorsult életünk a gyakran használt készülékeinket is kihívás elé állíthatja. Emiatt jól jöhet egy olyan erős kiegészítő, mint a BIG BOY, így elkerülhetjük a lemerült okostelefon vagy fényképezőgép okozta kellemetlen helyzeteket. A Coolpad BIG BOY hamarosan elérhető 7990 Ft-os áron az Extreme Digital kínálatában.

A Coolpad BIG BOY egy 10400 mAh-s teljesítményű külső akkumulátor, mely mind élettartamában mind a kisütés hatékonyságában kimagaslik az átlagos akkumulátorok közül. A tetszetős külső erőt, gyorsaságot és rendkívüli biztonságot rejt magában.

A külső akkumulátor a világ vezető öntöltési technológiáját, a nagysebességű 2 amperes töltést használja, így egy teljes feltöltés mindössze 6 órát vesz igénybe. Egy feltöltött BIG BOY külső akkumulátorral a Coolpad Portot (1800mAh) akár 4-szer, a Coolpad Modenat (2500mAh) akár 3-szor, egy tabletet (4490mAh) pedig 2-szer is tölthetünk. A BIG BOY a Coolpad okostelefonok mellett bármilyen telefonnal, tablettel, kamerával és elektronikai eszközzel kompatibilis.

silver5

A BIG BOY-jal nem csak egy készülék tölthető egyidőben, a 2 USB kimenetnek köszönhetően a töltést több készülék között is megoszthatjuk.  A BIG BOY energialeadás közbeni öntöltésre is képes, így saját magát is tölti, miközben az USB-n keresztül más készüléket tölt, vagy egyidőben több eszköz töltésére is alkalmas. 

Burkolatát a legmodernebb CNC technológiával alakították ki, a repülőgépek könnyű alumínium ötvözetéből. A külső akkumulátor karcsú, szélei lekerekítettek, így kényelmes fogást biztosít, és a szállítása is könnyű.

Az erő mellett a biztonság is elengedhetetlen, ennek érdekében a BIG BOY 10 különböző védelmi rendszerrel rendelkezik.  A készülék túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol, emellett védelmet biztosít túlfeszültség, áramingadozás, túltöltés, az akkumulátor túltöltése és túlzott kisütése ellen, valamint, rövidzárlat, öntöltés és önkisülés, valamint ESD, vagyis készülékek közötti kisülés ellen. Az eszköz emellett automatikus töltés érzékelővel, és bemeneti inverz kapcsolati védelemmel rendelkezik.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák