Connect with us

technokrata

Bajban az Apple: Nem veszik az újabb iPad-eket

apple-ipad-business-ready-300x225

Kütyük

Bajban az Apple: Nem veszik az újabb iPad-eket

Még mindig a négy évvel ezelőtti verziót használják a legtöbben.

Nincs könnyű helyzetben az Apple, hiszen a legújabb kutatások alapján a piac nem egészen úgy fogadta az új iPad-eket, ahogyan azt tervezték. A Localytics elemzése alapján a legtöbben még mindig a 2011-ben megjelent iPad 2-t használják, egészen pontosan a 10-ből két Apple felhasználó nyomkodja nap mint nap a még mindig iOS 9-cet futtató készüléket.

Apple-new-ipad

A második helyre is az iPad 2 érkezett meg, hiszen az iPad mini gyakorlatilag ugyanezt a hardvert tartalmazza, kompaktabb méretben. Ezt 18% használja, míg az iPad Air-re a tulajdonosok 17%-a ruházott be.

ipadreszesedes

 

Sokan használnak még harmadik, illetve negyedik generációs modellt is, de az  iPad Air 2-őt is 9% választotta. A leginkább megdöbbentő azonban az, hogy még most is többen használják az eredeti, 2010-es iPad-et, mint a harmadik, illetve negyedik generációs iPad mini-t.

ipad-pro-with-smart-keyboard

Ennek fényében nem valószínű, hogy túlságosan nagy sikerre számíthat az óriási, 12,9 colos képernyővel érkező iPad Pro, hiszen az látszik, hogy a legnagyobb igény a hagyományos, 9,7 colos variánsokra mutatkozik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák