Connect with us

technokrata

Mit szól ehhez az Apple? Jön Siri konkurense!

cortana2

Kütyük

Mit szól ehhez az Apple? Jön Siri konkurense!

Hamarosan iOS-re is elérhető lesz a Cortana!

Az Apple 2011-ben alaposan megdöbbentette a piacot, hiszen az iPhone 4S nemcsak erősebb lett, de vele együtt megjelent a cég saját személyi asszisztense, Siri is. Bár a segéderő azóta számtalan új dolgot tanult meg, a konkurencia alaposan a kaliforniai gyártó fejére nőtt, hiszen manapság már olyan vetélytársakkal kell szembenézniük mint a Google Now, vagy a Microsoft saját fejlesztése, a Cortana.

cortana2

Ez utóbbi különösen sok érdeklődő tetszését nyerte el, különösen azóta, amióta a Windows Phone 8 után a Windows 10 alapú készülékeken is elérhető lett. Most azonban nem a saját térfelén, hanem az Apple területén száll harcba a Microsoft, hiszen hamarosan mindenki számára elérhető lesz az iOS-re készült Cortana!

A redmondi vállalat már be is jelentette, hogy 6 hónapnyi fejlesztés után elkészült az asszisztens iPhone-ra készült bétaverziója, ám ezt egyelőre csak néhány szerencsés töltheti majd le. A végleges verzió megjelenési dátumát egyelőre nem árulta el a vállalat, de valószínű, hogy néhány hónapon belül piacra dobják majd a bizonyosan sokakat érdeklő asszisztenst.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák