Connect with us

technokrata

Őrületes siker a Google Photos

GooglePhotos

Kütyük

Őrületes siker a Google Photos

Az alig 5 hónapja indult alkalmazás máris óriási felhasználó tömeget tudhat magának.

Kevesebb, mint egy fél éve jelent meg a Google legújabb alkalmazása, amely hatalmas segítséget nyújt a tárhely és biztonsági mentés hiányban szenvedőknek.

googlephotos_1

Az app rendkívül intelligens, rendszerezi a képeket és a videókat, hely és idő szerint, felismeri a képen lévő tárgyat vagy személyt, mappákat hozhatunk létre, ami szintén átláthatóbbá teszi a felületet, például: Messenger, WhatsApp mappa. Ezekben pedig az adott alkalmazásból letöltött képeket teszi be automatikusan. A legnagyobb előnye pedig az, hogy a tárhely végtelen! Természetesen nem szó szerinti végtelen, csak hihetetlenül nagy hely áll a rendelkezésére a felhasználónak. A friss újítással már 3720 terabájt hely áll rendelkezésre, ami, valljuk meg, elég lesz a mindennapi képek tárolásához. Az alkalmazás minden fontos felületen elérhető, IOS, Android és a neten is a weboldalon megtalálhatóak a fotók.

A cég a minap jelentette be, hogy ez a verziója a képtárolásnak annyira sikeres, hogy már 100 millió aktív felhasználóval rendelkeznek. Ez nagyon nagy szám egy alkalmazásnál! A Pinterest és a Twitter applikációknak 5 évbe került eljutni ide, míg az Instagram az okostelefonok nagy robbanásakor készült el, de neki is 2 és fél év kellett, hogy elérje ezt a határt.

Forrás: Official Google BlogSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle