Connect with us

technokrata

Nem kell többé aggódnod a tárhely miatt!

Kütyük

Nem kell többé aggódnod a tárhely miatt!

Újabb remek hír érkezett a 16 GB-os iPhone tulajoknak.

16 GB-tal nem megyünk valami sokra a mai világban, különösen ha egy iPhone-ról beszélünk, ahol bővítésre nincs lehetőség. Az iPhone 6S legkisebb verziója nevetségesen kevés tárhellyel rendelkezik, azonban szerencsére megérkezett a megoldás.

Ha nem szeretnénk, hogy képeink és videóink felemésszék az összes helyet, a Camra alkalmazással egyenesen a felhőbe lőhetjük készülő felvételeinket. Természetesen nem csak az iOS-eseknek jelent ez megoldást, hiszen az app Androidra is elérhető.

A telepítés után nincs más dolgunk, mint megadni telefonszámunkat és az SMS-ben érkező jelszót, és már lőhetjük is a fotókat. Az elkészült képeket és videókat más eszközökről is elérhetjük a cloud megoldásnak köszönhetően.

A felbontás sajnos nem az eredeti, amire telefonunk képes lenne, de kipróbáltuk és elfogadható a minőség. A HD minőséget ki is kapcsolhatjuk, ha nem szeretnénk, hogy gyorsan beteljen az ingyenes 12 GB, amit a szolgáltatáshoz kapunk. Ezt havi 1 euróért 100 GB-ra bővíthetjük, és a szinkronizációt akár Wifi kapcsolatra is korlátozhatjuk, hogy mobilnetünk se fogyjon el. Ha sok problémád akadt a szűkös tárhellyel telefonodon, az app mindenképp megér egy próbát.

Forrás: HVGSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle