Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HTC új modellje minden szögből egy iPhone 6-ra hajaz

Kütyük

A HTC új modellje minden szögből egy iPhone 6-ra hajaz

Akárhogy is próbáljuk megmagyarázni, tagadhatatlan az egyezőség az A9 és az iPhone 6 között.

Már korábban is volt szerencsénk írni a HTC hamarosan érkező új csúcskészülékéről, amihez ma reggel újabb kiszivárgott képek érkeztek. A lesifotókat a Twitteren tette közzé @OnLeaks, és annak ellenére, hogy egy makettről van szó, részletesen szemügyre vehetjük az eszközt.

Ahogy a cím is takarja a HTC látszólag mindent megtett azért, hogy elhozza nekünk az androidos iPhone 6-ot. Az ívelt alumínium ház, az eszköz arányai, az antennacsíkok mind a Apple készülékére emlékeztetnek.

Persze mondhatnánk, hogy a műanyag antennacsíkok már a One M7-nél jelen voltak, de itt többről van szó. Az általunk is nagyon kedvelt Boom sztereó hangszórók is lekerültek a mobil előlapjáról, hogy helyet kapjon az ujjlenyomat-olvasó. Az új egység a telefon alján helyezkedik el, lyukas borítás alatt, akárcsak az iPhone-nál.

Kár lenne részletezni a műszaki adatokat, hiszen nincsenek biztos információink, de annyit tudunk, hogy erős középkategóriás hardvereket kap majd az A9. A SIM kártya nyílás mellett egy micro SD kártya-olvasót is láthatunk a telefon oldalán. A hivatalos debütálás október 20-ára várható.

Forrás: Onleaks via The Verge



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés