Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Surface Pro 4

Kütyük

Bemutatkozott a Surface Pro 4

Még tovább fejlődött a Microsoft Surface Pro termékcsaládja.

Az első Surface eszköz bemutatása óta az évek alatt a Microsoft számos újdonságot hozott a termékcsaládhoz, és most az új Surface Pro 4-gyel már képes elfoglalni méltó helyét a tabletek és a laptopok között félúton.

A negyedik Pro modell már nagyobb, 12,3 colos, 267 ppi pixelsűrűségű kijelzővel rendelkezik, és 1024 szinten képes nyomást érzékelni a hozzá tartozó okostollnak köszönhetően. Ez a szabad kezes rajz során rendkívül élethű eredmény ad.

Belsejében egy hatodik generációs Intel Core processzor működik 16 GB RAM-mal, és akár i7-est is választhatunk hozzá. Tárhelyként 1TB áll rendelkezésünkre, ami valóban lenyűgöző egy 8,4 mm vékony eszköztől.

Az új modell 30%-kal gyorsabb a Surface Pro 3-nál, és 50%-kal gyorsabb a Macbook Air-nél. Panos Panay (Microsoft) hozzátette, hogy ők csinálják a legproduktívabb eszközöket a bolygón.

https://www.youtube.com/watch?v=6Gh4o9IqeEU

Frissítést kapott a Type Cover billentyűzet is, mely ezúttal vékonyabb és érintőfelülete 40%-kal nagyobb. A könnyebb gépelés érdekében távolabb tették a billentyűket, és egy ujjlenyomat-olvasó is rákerült. Ezt a Microsoft Hello azonosítási rendszer kezeli, mellyel arcfelismeréssel is beléphetünk gépünkre.

A Surface Pro 4 899 dolláron indul és az előrendelés már elérhető.

Forrás: EngadgetSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle