Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Surface Pro 4

Kütyük

Bemutatkozott a Surface Pro 4

Még tovább fejlődött a Microsoft Surface Pro termékcsaládja.

Az első Surface eszköz bemutatása óta az évek alatt a Microsoft számos újdonságot hozott a termékcsaládhoz, és most az új Surface Pro 4-gyel már képes elfoglalni méltó helyét a tabletek és a laptopok között félúton.

A negyedik Pro modell már nagyobb, 12,3 colos, 267 ppi pixelsűrűségű kijelzővel rendelkezik, és 1024 szinten képes nyomást érzékelni a hozzá tartozó okostollnak köszönhetően. Ez a szabad kezes rajz során rendkívül élethű eredmény ad.

Belsejében egy hatodik generációs Intel Core processzor működik 16 GB RAM-mal, és akár i7-est is választhatunk hozzá. Tárhelyként 1TB áll rendelkezésünkre, ami valóban lenyűgöző egy 8,4 mm vékony eszköztől.

Az új modell 30%-kal gyorsabb a Surface Pro 3-nál, és 50%-kal gyorsabb a Macbook Air-nél. Panos Panay (Microsoft) hozzátette, hogy ők csinálják a legproduktívabb eszközöket a bolygón.

https://www.youtube.com/watch?v=6Gh4o9IqeEU

Frissítést kapott a Type Cover billentyűzet is, mely ezúttal vékonyabb és érintőfelülete 40%-kal nagyobb. A könnyebb gépelés érdekében távolabb tették a billentyűket, és egy ujjlenyomat-olvasó is rákerült. Ezt a Microsoft Hello azonosítási rendszer kezeli, mellyel arcfelismeréssel is beléphetünk gépünkre.

A Surface Pro 4 899 dolláron indul és az előrendelés már elérhető.

Forrás: Engadget



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés