Connect with us

Hirdetés

technokrata

Saját laptoppal rukkolt elő a Microsoft

Kütyük

Saját laptoppal rukkolt elő a Microsoft

Táblagépként és laptopként is használható az új Surface Book.

Bemutatta történetének első laptopját a Microsoft. A Surface Book persze építkezik a Surface család többi tagjára, így a hagyományos laptop kialakítás helyett úgynevezett convertible, azaz leválasztható képernyős eszközként igyekszik vásárlókat szerezni a cégnek. A gép abban mégis különleges, hogy ezt az elválasztó mechanikát olyan kifinomultan oldották meg, hogy tényleg csak a hozzáértők szúrhatják ki, hogy ez nem egy átlagos eszköz.

surfacebook

A harmadik generációs Core i5 és i7-es processzorokkal szerelt Surface Book akár 1 TB-os SSD-vel és 16 GB RAM-mal is kérhető lesz. A 13,5″-es, 3000 x 2000 pixel felbontású, Gorilla Glass 4 bevonatú PixelSense érintőképernyő akár komolyabb feladatokra is alkalmassá teszi a készüléket.

surfacebook2

Érdekesség, hogy az opcionális NVIDIA GeForce GPU az alsó, a billentyűzetet is tartalmazó részben kapott helyet, az 1 GB-os GDDR5-ös feldélzeti memóriával ellátott egység pedig akár grafikai munkákkal is megbírkózik.

surfacebook3

A táblagépként és laptopként egyaránt használható eszköz “összeszerelt” állapotában 1579  grammot nyom a mérlegen. Az alumíniumházas újdonság egy töltéssel a Microsoft szerint akár 12 órán át is működik. A Windows 10-et futtató Surface Book a legtöbb társától eltérően ténylegesen alkalmas egy laptop kiváltására, hiszen két USB csatlakozót, kártyaolvasót és háttérvilágított billentyűzetet is kapott. A Surface Book október 26-tól lesz elérhető, az alap kiadásért 1499 dollárt kér a cég.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés