Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezzel megy neki az iPad Pro-nak a Google

Kütyük

Ezzel megy neki az iPad Pro-nak a Google

A Google most az iPad Pro-nak és a Surface-nek készített ellenfelet.

Az új okostelefonok mellett egy táblagépet is bemutatott a Google, a Pixel C pedig nem az olcsóbb táblagépeket veszi célkeresztbe, hanem egyenesen a professzionális kategóriában kíván sikereket elérni. Akárcsak a két konkurense, a Pixel C is működik hagyományos táblagépként, azonban ennél sokkal valószínűbb, hogy a legtöbben a 149 dolláros billentyűzettel együtt használják majd a modellt. Az indukciós töltéssel használható kiegészítő egy gyors csatlakozást követően azonnal használható, a Google állítása szerint biztonságosan megtartja a rajta elhelyezett táblagépet. 

pixelc

Van is mire vigyázni, hiszen az Nvidia Tegra X1 processzor és a 3 GB RAM kombinációja bizonyára egy elképesztően gyors táblagépet eredményez, azaz megvásárlásával akár a laptop is otthon hagyható, hiszen nem lesz rá szükség. 

Ahogyan a Chromebook Pixel esetén, úgy most is rendkívül éles képernyőt kapott a modell, a 10,2 colos megjelenítő ugyanis 308 ppi részletességgel rendelkezik, vagyis mindennapi felhasználás esetén nem látjuk majd a pixeleket. 

A Pixel C a Google állítása szerint az ünnepi szezonra kerül piacra, az alapverzióért (ami 32 GB-os háttértárral kerül piacra) 499 dollárt kell majd fizetni. 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés