Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott az új, szétkapcsolható Toshiba Satellite Click 10

Kütyük

Bemutatkozott az új, szétkapcsolható Toshiba Satellite Click 10

A Toshiba Europe GmbH bejelentette a Satellite Click 10 szétkapcsolható eszközét, amellyel a felhasználók egy kattintással megtapasztalhatják a legjobb laptop és tablet élményt. A Satellite Click 10 egy teljes értékű billentyűzettel rendelkező hatékony laptopból könnyedén tabletté alakítható, ami tökéletesen alkalmas bármilyen tartalommegosztásra. Ideális választás azoknak, akik egy másik eszközt is szeretnének például utazásaikhoz, de diákoknak is kiváló választás legyen szó jegyzetelésről, szórakozásról vagy munkáról, hiszen a Satellite Click 10 minden felhasználásra egyaránt alkalmas.

Fogalom és minőség a kimagasló vizuális megjelenítésben

A Satellite Click 10 a 25,7 cm-es (10.1”) WUXGA kijelzője a Full HD-nál is jobb, 1920 x 1200-as felbontást kínál, ami tökéletes tisztaságú és az életteli részletekben gazdag kép élményét biztosítja. A nagylátószögű technológiának és a továbbfejlesztett színjavításnak köszönhetően 178°-os betekintési szöget kapunk. Magasabb fényerőt használva a Satellite Click 10 tökéletesen alkalmas kültéri használatra is.

Mobil életstílusra tervezve

Kimagasló, több mint 15 órás[1] üzemidejének köszönhetően akár 2 napon keresztül  játszhat vagy dolgozhat vele hatékonyan, töltés nélkül. Az intelligens töltési rendszer mindig a tabletet tölti fel először, majd a billentyűzetet, hogy a lehető leghosszabb üzemidőt nyújtsa akkor is, ha a tablet nincs dokkolva. A Satellite Click 10 mindössze 1,1 kg, ha laptopként használjuk, míg ha mobilak szeretnénk lenni, akkor tabletként csak 552 g-ot nyom. A teljes méretű, elegáns, selyemfényű arany billentyűzettel egyszerűen gépelhetünk akár útközben, akár otthon.

Köszönhetően az új generációs Intel® Atom™ processzornak és a 4GB memóriának, a Satellite Click 10 kimagasló teljesítményt, mobileszközként reszponzív böngészést és hatékony, többfeladatos munkamenetet biztosít. Több mint 64GB-os eMMC adattárolóján számos zenét, fényképet és természetesen a munkához szükséges anyagot is tárolhatunk, de szükség esetén maximum 128GB-os microSDTM kártyával tovább bővíthetjük a tárhelyet.

Windows 10-re optimalizálva, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőle

A legújabb funkciókkal és Windows 10-zel telepített Satellite Click 10 Cortana[2] hangfelismerő digitális asszisztenssel és hozzá tartozó gyorsgombbal is rendelkezik. A dupla mikrofon lehetővé teszi, hogy a felhasználói utasításokat a rendszer még zajos környezetben is tisztán értse. A teljes mértékben 2 az 1-ben használatra optimalizált eszközök, mint amilyen a Satellite Click 10 is, felhasználó könnyedén válthat a laptop vagy a tablet felhasználás között, köszönhetően a Continuum-nak, ráadásul az eszköz, menetközben optimalizálja és váltja a tartalmakat valamint  a programokat az egyes üzemmódokhoz.

Használhatóságra fejlesztett funkciók

A Satellite Click 10 oldalra néző sztereó hangszórói a Dolby® Digital Plus™ technológiával minden környezetben a tökéletes térhangzást kínálják. Előtelepítve érkezik a Toshiba TruRecorder szoftver, mely elemzi az eltérő hangokat a felvétel alatt – automatikusan azonosítja a beszélőt –, valamint lehetővé teszi a visszajátszást más eszközön. A TruCapture applikációval képet is készíthetünk a vizuál táblára írt jegyzetekről, melyet beilleszthetünk egy Word dokumentumba anélkül, hogy azokat le kellene írnunk.

Továbbá a TruCapture-rel készített képeken szereplő nyomtatott szöveg kereshető és könnyen átalakítható lesz más programokban is köszönhetően a program karakterfelismerő tulajdonságának.

(1)

A Satellite Click 10 támogatja a vezeték nélküli kijelző kapcsolatot is, így filmeket, fotókat, prezentációkat és egyéb tartalmakat is vezeték nélkül továbbíthatunk a kompatibilis TV-re.  Használati módtól függetlenül a külső eszközök csatlakoztatása, a perifériákhoz történő hozzáférés is egyszerű a billentyűzet dokkolón található két teljes értékű USB 2.0 porttal, valamint a tableten elhelyezett micro-USB, microSDTM kártyafoglalattal és Micro-HDMI® csatlakozóval.

Európában a Toshiba Satellite Click 10 2015. negyedik negyedévétől érhető el.

[1] HD video lejátszást alapul véve, alacsony fényerő mellett, csatlakoztatott billentyűzettel 15 óra a 2GB modell esetében, valamint 4GB-os modellnél 14 óra.

[2] A Cortana elérhetősége és működése az egyes régióktól függ.

Toshiba Satellite Click 10:

Kijelző: 25,7 cm (10.1″) WUXGA (1920 x 1200) kijelző 178° betekintési szöggel
Processzor: Intel® Atom™ processzor
Memória: akár 4 GB RAM
Adattároló: akár 64 GB eMMC
Csatlakoztathatóság:
Tablet: 1x Micro-USB port, 1x Micro-HDMI® port és 1x microSDTM
Laptop: 2x USB 2.0 port
Kommunikáció: Wi-Fi® 802.11 a/b/g/n, Bluetooth® 4.0, wireless display
Kamera: 2MP HD előlapi és 8MP hátoldali kamera
Operációs rendszer: Windows 10 vagy Windows 10 Pro
Hang: oldalra néző sztereó hangszórók Dolby® Digital Plus™ technológiával
Üzemidő: több mint 15 óra1 csatlakoztatott billentyűzettel, 8 óra tabletként
Szín: szálcsiszolt alumínium, selyem arany színben
Méretek:
Tablet: 259 x 178 x 9 mm
Laptop: 259 x 185 x 22 mm
Tömeg:
Tablet: 552 g
Laptop: 1,1 kg



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés