Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játékőrülteknek készült az Acer Predator duója

Kütyük

Játékőrülteknek készült az Acer Predator duója

Egyelőre két készülék, egy mobil és egy tablet került a különleges szériába.

Nem fukarkodott az újdonságokkal az IFA 2015 kiállításon az Acer sem. A számos készülékük között talán az egyik legnagyobb feltűnést a Predator nevű új sorozat keltette. Hasonlóan az Alienware laptopokhoz, ezeket is elsősorban a játékőrülteknek szánják. A Predator család elég sok tagból áll, van monitor, asztali PC, laptop, billentyűzet és még sok más is. Köztük azonban van egy okostelefon és egy táblagép is.

acer_predator_6

A Predator 6 nevű phablet igen komoly specifikációkkal bír. Nevéhez illően 6 hüvelykes kijelzőt kapott, ennek felbontása nem ismert, de minimum Full HD-vel számolhatunk. A belső sem akármi, ott ugyanis a MediaTek vadonatúj csúcsterméke, a Helio X20 chip dolgozik. Ebben egy tízmagos(!) processzor található, amihez 4 GB RAM is tartozik, hogy ne legyen gond a sebességgel. A hátlapi kamera 21 megapixeles fotókat készít, viszont ezen kívül nem sokat árultak el róla.

acer_predator_8

A Predator 8 hasonlóan vagány külsővel megáldott táblagépként debütált. 8 hüvelykes kijelzője biztosan Full HD felbontású, az erőről az Intel Atom X7 Z8700 chip gondoskodik, amely kiemelkedő grafikus teljesítményt is nyújt. Alapmemóriából 32 vagy 64 GB-ot kapunk, a tökéletes játékélményhez pedig különleges szenzorok, vezérlők és fizikai visszajelző megoldások járulnak hozzá. A pontos megjelenési dátumot és az árakat egyik eszköznél sem közölték, de burkolt utalások alapján a táblagép szeptember folyamán kerülhet piacra, és nem sokkal később a phablet is elérhető lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés