Connect with us

technokrata

Egyszerű és elegáns a PowerSquare Tango Qi töltő

tango_qi_1

Kütyük

Egyszerű és elegáns a PowerSquare Tango Qi töltő

Egy új szabadalom segíti a minél kényelmesebb használatot a töltővel.

Szép lassan terjed a vezeték nélküli töltés, egyre több gyártó lát benne fantáziát. Most a PowerSquare nevű cég mutatta be újdonságát, a Tango névre keresztelt tartozékot. Ez a vezeték nélküli töltő igyekszik kitűnni a többi piacon lévő megoldástól. Egyrészt elegendően nagy a felülete, hogy egy táblagépet vagy akár két mobiltelefont is simán ellásson energiával.

tango_qi_2

Ráadásul egy szabadalommal védett megoldást is alkalmaztak, amit APF (Adaptive Position-Free) névvel illetnek. Ennek lényege, hogy teljesen mindegy, milyen módon tesszük rá a készülékünket a töltőpadra, a töltés mindenképp elindul. Nem kell tehát párhuzamosan hosszában vagy keresztben elhelyezni és az sem számít, ha a készülék nem fekszik fel teljes terjedelmében a töltőre, mert így is működik.

tango_qi_3_png

Mivel a Qi szabványt támogatja, így számos eszközzel működik, mint például a Samsung Galaxy S6 és S6 edge vagy épp a Google Nexus tablet. A Tango Qi töltő már előrendelhető a gyártótól 80 dolláros (kb. 22,4 ezer forint) áron, az első darabokat szeptemberben postázzák a vevőknek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák