Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerű és elegáns a PowerSquare Tango Qi töltő

Kütyük

Egyszerű és elegáns a PowerSquare Tango Qi töltő

Egy új szabadalom segíti a minél kényelmesebb használatot a töltővel.

Szép lassan terjed a vezeték nélküli töltés, egyre több gyártó lát benne fantáziát. Most a PowerSquare nevű cég mutatta be újdonságát, a Tango névre keresztelt tartozékot. Ez a vezeték nélküli töltő igyekszik kitűnni a többi piacon lévő megoldástól. Egyrészt elegendően nagy a felülete, hogy egy táblagépet vagy akár két mobiltelefont is simán ellásson energiával.

tango_qi_2

Ráadásul egy szabadalommal védett megoldást is alkalmaztak, amit APF (Adaptive Position-Free) névvel illetnek. Ennek lényege, hogy teljesen mindegy, milyen módon tesszük rá a készülékünket a töltőpadra, a töltés mindenképp elindul. Nem kell tehát párhuzamosan hosszában vagy keresztben elhelyezni és az sem számít, ha a készülék nem fekszik fel teljes terjedelmében a töltőre, mert így is működik.

tango_qi_3_png

Mivel a Qi szabványt támogatja, így számos eszközzel működik, mint például a Samsung Galaxy S6 és S6 edge vagy épp a Google Nexus tablet. A Tango Qi töltő már előrendelhető a gyártótól 80 dolláros (kb. 22,4 ezer forint) áron, az első darabokat szeptemberben postázzák a vevőknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés