Connect with us

technokrata

Újabb fotón a Windows 10 csúcsmobil

Kütyük

Újabb fotón a Windows 10 csúcsmobil

A Lumia széria is megújulás előtt áll, a friss csúcsmodellről szivárognak a képek.

A Nokia helyett már Microsoft márkanéven futó Lumiák az elmúlt időszakban fokozatosan újultak meg. Már csak néhány olyan modell van, amely még a finn gyártó nevét viseli, de már időszerű az utód bemutatása. Az egyik épp a Lumia 930, ami jelenleg a paletta csúcsmodellje, szóval egyébként is kiemelt figyelmet kap. Tegnap végre felbukkant néhány fotó a következő generációról, amely Lumia 950 és 950 XL néven érkezhet majd.

lumia_950_2

Ma megint napvilágot látott egy fotó, ahol kézben fogva láthatjuk a telefont, ráadásul Photoshoppal leszedték a védő/álcázó funkciót betöltő tokot róla, így jobban kitűnik a várható formaterv. Már a sima 950-es is 5,2 hüvelykes QHD kijelzőt kap, de nem kevésbé érdekes a Snapdragon 808 hatmagos processzor sem. Ezen felül 3 GB RAM, 32 GB bővíthető belső memória, 20 megapixelss PureView hátlapi kamera, vezeték nélküli töltés, 3000 mAh-s akkumulátor és USB-C csatlakozó is lesz benne.

lumia_950_3

Ehhez képest az XL változat 5,7 hüvelykre növelt képernyőt, Snapdragon 810 nyolcmagos processzort és kicsivel nagyobb, 3300 mAh-s akkumulátort kap majd. Külön érdekesség a mindkét változatban meglévő infravörös íriszszkenner, de a végleges specifikációk csak az októberben várható hivatalos bemutatón derülnek majd ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin