Connect with us

technokrata

Legyűrhetetlen üzemideje lesz az új Moto X-nek

moto-x-2014

Kütyük

Legyűrhetetlen üzemideje lesz az új Moto X-nek

Újabb részlet került ki a hamarosan bemutatkozó Moto X-ről.

Már csak napok kérdése, és hivatalosan is bemutatkozik a harmadik generációs Moto X, így nem lepődtünk meg, hogy ma egy újabb részlet szivárgott ki a telefonról. A HelloMotoHK forrása szerint idén sokkal inkább a hosszú üzemidőre fókuszál a gyártó, minthogy feleslegesen erős hardverekkel szerelje fel készülékét.

Ide tartozik az 5,5 colos méretben érkező kijelző, mely nem kap nagyobb felbontást a korábbinál, hiszen a Full HD bővel elég pixelsűrűséget ad (akárcsak az iPhone 6 Plus esetében). Emellett a processzort is ehhez igazítva választották ki, hiszen a Snapdragon 810-zel szemben a 808-as modell kevesebb energiát fogyaszt.

Az akkumulátor 3600 mAh-t kap, amivel biztosan több napig fogja bírni az eszköz, tapasztalatok alapján szerintünk akár 3 napot is kihúzhat majd vele, ami tényleg piacvezető lenne.

Megtudtuk továbbá, hogy a kamerát is fejlesztik, és az új Moto X-et egy 21 és egy 5 MP-es szenzorral szerelik fel, illetve micro SD kártya támogatással is kiegészül. Hamarosan jelentkezünk a bemutató után.

Forrás: The VergeSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek