Connect with us

technokrata

Ennél a telefonnál semmi nem szól szebben

m2

Kütyük

Ennél a telefonnál semmi nem szól szebben

Jól néz ki és jól is szól a Marshall új mobilja. Cserébe nem olcsó.

Új, audiofil felhasználók számára készített telefont mutatott be a Marshall. A London névre keresztelt újdonság különlegessége a Wolfson WM8281 Audio Hub ami a gyártó szerint kristálytiszta hangminőséget garantál. Érdekesség, hogy a mérnökök nem egy, hanem rögtön két jack csatlakozót is elhelyeztek, így akár ketten is hallgathatják egyszerre az eszközt. Emellett a telefonon egy sztereó hangszórópáros is helyet kapott, ez a Marshall állítása alapján egyenesen a világ leghangosabbja.

m1

A hangerő egyébként is kulcsfontosságú volt a telefon megalkotása során, hiszen az állítást sem hagyományos gombokkal, hanem egy görgővel oldhatjuk meg. Ez precízebb mint a hagyományos megoldás. A London másik különlegessége az M feliratú gomb, ami egyenesen a gyártó saját alkalmazásába repíti a felhasználót.

m3

A modell ezen kívül egy hagyományos androidos okostelefon, a 4,7″-es, 720p felbontású képernyő mögött egy  Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészletet, 2 GB RAM-ot és 16 GB memóriát találunk. A hátlapon egy 8 megapixeles kamerát helyeztek el a mérnökök, míg az előlapon egy 2 megapixeles egységre lehetünk figyelmesek. Az Android 5.0.2 Lollipop rendszert futtató telefon üzemeltetéséről egy 2500 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A London ára a gyártó szerint 590 dollár lesz, az első darabokat pedig  augusztus 17-én szállítják ki.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek