Connect with us

technokrata

Meglepetés: Frissítette az iPod-okat az Apple

ipod-primary-100596640-large

Kütyük

Meglepetés: Frissítette az iPod-okat az Apple

Az iPod Touch hardveresen is frissült, a nano és a Shuffle új színeket kapott.

Három év után újra frissült az iPod család. Az Apple alaposan meglepete a rajongókat, sokan ugyanis már arra számítottak, hogy szép csendben végleg kihal ez a kategória a kaliforniai vállalatnál. A frissítés oka a most megjelent Apple Music, hiszen így újra nagyobb figyelem irányul a zenelejátszókra.

iPod touch 2015-970-80

A legnagyobb frissítésen az új színekben is megjelent iPod Touch esett át, hiszen az Apple A5 processzorát egy A8-as processzor és egy M8-as segédprocesszor váltotta fel. Ez már támogatja a Metalt is, így a játékosok a legújabb játékokat is élvezhetik majd a készüléken. Emellett nőtt a RAM mérete is, mostantól 1 GB-ot találunk a burkolat alatt. A kamerát is frissítették, az új, 8 megapixeles egység már képes lassított felvételek rögzítésére is.  Megmaradt viszont a képernyő, továbbra is egy 4″-es, 640×1136 pixel felbontású kijelzőt találunk az iPod Touch-ban.

ipod-nano

Az iPod nano és az iPod Shuffle nem frissült hardveresen, az olcsóbb iPod-ok pusztán új színekben pompáznak. Szerencsére az Apple egyik modellnél sem emelt árat, mindegyik a jól megszokott árcédulával várja az érdeklődőket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek