Connect with us

technokrata

A Sony nem bír magával: már szeptemberben jöhet az Xperia Z5

Kütyük

A Sony nem bír magával: már szeptemberben jöhet az Xperia Z5

A Z3+ után új csúcsmodell mutatkozhat be az idén.

Alig fél éve írtunk arról, hogy a Sony szeretne átállni az egy éves ciklusokra, mely annyit tesz, hogy az Apple-höz hasonlóan egy évente csak egy készüléket mutatnak be. Erre a hanyatló mobilrészleg megmentése miatt lett volna szükség, mivel nincs annyi bevétel egy termék eladásából, mint amennyit ráköltenek annak fejlesztéskor.

Ehhez képest már szinte azonnal hallhattunk pletykákat az Xperia Z4-ről, mely Magyarországon a Z3+ néven mutatkozott be. Mint ahogy a hazai név is takarja nem sok újdonságot hozott az új modell, de úgy látszik a japán gyártó ragaszkodott az évi két csúcsmodellhez.

Most, hogy elérhető a “+” jelzésű mobil, közeledünk az idei második csúcsmodell debütálásához. Nem is csoda, hogy megékeztek az első hírek az Xperia Z5-ről, mely a Z3+-szal ellentétben tényleges javulást hoz.

A pletykák szerint az eszközt egy Snapdragon 820-as processzor fogja működtetni 4 GB RAM-mal, és legyűrhetetlen akkuja 4500 mAh-t képes majd eltárolni. Ezzel valamint a 21 és 8 MP-es kameráival tényleg képes lenne felhívni magára a figyelmet, és nem csak egy újabb kétségbeesett próbálkozás lesz a bajbajutott gyártótól.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák