Connect with us

technokrata

Öt alkalmazás a tökéletes fesztiválélményhez

Simple

Kütyük

Öt alkalmazás a tökéletes fesztiválélményhez

Olcsóbb belépő, programszervező, barátkereső, túlélőcsomag: kell ennél több?

Bár már javában pörögnek a nyári rendezvények, a szezont meghatározó VOLT Fesztivál – Balaton Sound – Sziget hármas még hátravan. Összegyűjtöttünk néhány olyan mobilalkalmazást, melyekkel olcsóbban, gyorsabban és kényelmesebben lazíthatsz a hónapok óta várt koncertek alatt, és biztosan nem maradsz le a legjobb programokról.

Sziget_alkalmazas

  1. Személyre szabott programbeosztás

Szerencsére már majdnem minden fesztivál rendelkezik saját mobilalkalmazással, amivel már otthon, a kanapén ülve megtervezheted melyik koncertekre akarsz menni. Így nem maradsz le egyik kinézett előadódról sem és a spontán programokkal is szabadabban tervezhetsz. (VOLTBalaton SoundSziget)

Simple

  1. Napijegy olcsóbban, akár az utolsó pillanatban is

Ha még nem vettél belépőt, jó hírünk van számodra: a Simple alkalmazással sorban állás nélkül, akár négyezer forinttal olcsóbban vehetsz napijegyet a három nagy fesztiválra. Ráadásul még a belépőjegy kinyomtatásával sem kell bíbelődnöd, elég az appba érkező vonalkódot karszalagra váltanod bármely normál vagy VIP jegyátvételi pontnál, és ha kibuliztad magad, taxit is tudsz rendelni szintén az alkalmazáson keresztül. Ha pedig autóba ülsz, a Simple alkalmazásban vásárolhatsz autópálya-matricát és parkolójegyet is. 

AkkuHD

  1. Az akku sem jelenthet problémát 

Félsz, hogy lemerül a telefonod a sok fotózástól, pedig még csak este tíz van? Az Akkumulátor HD+ tevékenység szerinti lebontásban jelzi, hogy mennyi idő van hátra a telefonod lemerüléséig, így időben elérhetsz a legközelebbi telefontöltő állomásig.

Packpnt

  1. 10/10-es túlélőfelszerelés

Napkrém, esőkabát, frissítő kendő, szárazsampon és kézfertőtlenítő: apróságok, azonban a nyári bulimaratonon mind életmentő társaid lehetnek. A Packing Point alkalmazás segítségével villámgyorsan ellenőrizheted, hogy veled van-e az összes nélkülözhetetlen fesztiválkellék.

Swarm

  1. Legyen teljes a buli

Elvesztettétek egymást a barátaiddal a Nagyszínpad előtti forgatagban? A Foursquare Swarm alkalmazása segítségével pontosan tájékozódhatsz arról, hogy melyik helyszínen buliznak a barátaid – rólad viszont csak az tud meg infókat, aki számára láthatóvá teszed őket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák