Connect with us

technokrata

Így hozhatod ki a legtöbbet az iPhone-od kamerájából

olloclip2

Kütyük

Így hozhatod ki a legtöbbet az iPhone-od kamerájából

Studióminőségű képeket ígér az Olloclip rendszere.

Eredetileg az iPhone 4-hez jelent meg az Olloclip felcsatolható lencséje, melynek segítségével jelentősen többet ki lehetett hozni a telefon kamerájából. A rendszer az évek során folyamatosan fejlődött, így az alkotók elérkezettnek látták az időt egy teljesen új, a régi lencsékkel kompatibilis rendszer kifejlesztéséhez.

A Kickstarteren bemutatott Studio System elsősorban egy speciális tok, amelyet úgy alakítottak ki, hogy arra a különböző tartozékok könnyedén felszerelhetőek legyenek. Természetesen ilyeneket is készített az Olloclip, így a drágább gyári csomagokban olyan kiegészítőket is találunk mint a markolat, az állványfoglalat vagy épp a külső eszközök (például mikrofon vagy vaku) csatlakoztatására szolgáló adapter. Aki  esetleg nem óhajt ennyit áldozni az egészre, az megveheti önmagában csak a tokot is 50 dollárért.

olloclip

A Studio System egyelőre kizárólag az iPhone 6 és 6 Plus modellekkel kompatibilis, de elképzelhető, hogy sikeres rajt esetén további típusok is bekerülnek a támogatott eszközök közé. A projektre szánt pénznek eddig a 40%-át gyűjtötték össze, ám még 29 nap van a határidőig, így biztosak vagyunk a sikerben!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák