Connect with us

Hirdetés

technokrata

Imádni fogod az iOS 9 energiatakarékos módját

Kütyük

Imádni fogod az iOS 9 energiatakarékos módját

Az iPhone 6 koránt sincs lemaradva az üzemidő tekintetében, de bizonyára mind örülnénk néhány extra órának egy-egy hosszú nap végén. Az iOS 9 bemutatásakor az úgynevezett Low Power üzemmódról is hallhattunk, mellyel jelentősen lassabban merülnek majd készülékeink.

Ha a töltöttségi szint 20 % alá esik, bekapcsolhatjuk az energiatakarékos üzemmódot, mely blokkolja például az alkalmazások háttérben való frissítését és szinkronizációját, leállnak a felesleges animált hátterek és mozgáseffektek, valamint emailjeink sem automatikusan érkeznek meg.

Mindez a számítási kapacitás igényét minimalizálja, de emellett a rendszer limitálja a processzorokat is. A MacRumorsnak köszönhetően már tudjuk mennyire lesznek leszabályozva a magok.

Ahogy a képen is látszik, nagyjából 40 %-os csökken a teljesítmény, amivel még könnyen elboldogul a telefon (hiszen körülbelül egy iPhone 5 szintjére esik le) és ezáltal további 3 óra használatot biztosít. Tudván, hogy az új rendszer optimalizálása is ki fogja tolni az üzemidőt egy órával, valóban jól imádni fogjuk az iOS 9-et.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés