Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szelfikirály mobilok a Samsungtól

Kütyük

Szelfikirály mobilok a Samsungtól

A Samsung mindent megtesz a tökéletes éjszakai szelfikért.

A szelfik világában csak idő kérdése volt, hogy egy gyártó előálljon egy olyan telefonnal, aminek az előlapján is helyet kapott egy LED villanó. A Samsung a biztos siker érdekében rögtön kettő ilyen extrával rendelkező modellt mutatott be.

galaxyj7

A Galaxy J5 és a Galaxy J7  sok közös tulajdonsággal rendelkezik. Mindkét modell képes kétkártyás működésre, illetve akár LTE sebességgel is használhatjuk velük a mobilinternetet. Megegyezik a 16 GB-os belső memória is, illetve ugyanazzal a 13 megapixeles hátoldali kamerával készíthetünk fotókat. Az igazi érdekesség azonban az 5 megapixeles, LED villanóval rendelkező előlapi kamera, ami garantálja, hogy éjszaka is tökéletes szelfik készüljenek.

galaxyj5

A duó olcsóbbik tagja a J5, a barátibb árcéduláért cserébe le kell mondani a J7 nyolcmagos processzoráról, az 5,5″-es Full HD képernyőjéről és a 3000 mAh-es akkumulátoráról is. Az olcsóbb variánsban egy 5″-es 720p felbontású megjelenítőt, egy négymagos processzort és egy 2600 mAh-es akkumulátort helyeztek el a mérnökök. A pontos árcédula és a megjelenés dátuma egyelőre nem ismert.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés