Connect with us

technokrata

Ezzel az appal saját zenéidet streamelheted a Dropboxból

Kütyük

Ezzel az appal saját zenéidet streamelheted a Dropboxból

A CloudPlayer zenestreamlő szolgáltatást csinál a Dropboxodból.

Ha a piacon lévő zenestreamlő szolgáltatások nem nyerték el a tetszésedet, és inkább hallgatnád saját zenéidet, a DoubleTwist új Android alkalmazása kiváló választás lehet.

A CloudPlayer nevet viselő app képes egy helyen lejátszani zenefájljaidat a Dropboxról, a OneDrive-ről és a Google Drive-ról. Természetesen a streamelés nem újdonság, hiszen ezen cloud tárhelyek saját applikációi is lejátsszák kedvenc számainkat, de a CloudPlayer összegyűjti az összeset egy csinos kis zenelejátszóban.

Sajnos az egy hetes trial után havi 5 dollárt kell fizetnünk mindezért, de fontos megjegyezni, hogy offline lejátszási lehetőséget kapunk és olyan magas minőségű kiterjesztéseket is támogat, mint a FLAC. Ehhez még hozzájön a cloud tárhelyünk előfizetése is, ha nem lenne elég az ingyenesen kapott hely, tehát a fizetést itt sem ússzuk meg.

A CloudPlayer kiváló megoldás lehet azoknak, akik gépükön tartják összes zenéjüket és könnyedén át tudják tölteni ezeket a Dropboxba, vagy az említett felhőkbe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák