Connect with us

technokrata

Indiegogoról indul az új Saygus okostelefon

Kütyük

Indiegogoról indul az új Saygus okostelefon

Talán nem is kívánhatunk többet, mint amire az új Saygus V SQUARED képes.

Talán még emlékeztek az idei CES-en bemutatott Saygus V2 telefonra, mely bámulatos kameráival, hosszú üzemidejével és 320 GB-os belső tárhelyével próbált kitűnni az androidos telefonok sorából.

A vállalat a minap elindított egy Indiegogo kampányt, melyben egy nagyon hasonló készüléket rendelhetnek meg a támogatók. A telefon persze fejlődött és már a Saygus V SQUARED nevet viseli, de a rövid idő alatt összegyűjtött 850 000 dollár arra utal, hogy a korábbi előrendeléseket összevonták és a szállításokkal egészen őszig csúsznak, és az előrendelők már a Saygus V SQUARED készüléket kapják.

Erre azonban nem lehet panasz, hiszen a 21 és 13 MP-es kamera, a 3100 mAh-s akkumulátor, az 5 colos Full HD kijelző, a vezeték nélküli töltés, az LTE, a harman / kardon hangrendszer és a vízállóság biztosan mindenkit levesz majd a lábáról. Bizony, nem rövid a lista, amivel dicsekedhet a készülék, nem beszélve arról, hogy már 464 GB-os belső tárhelyet is összeállíthatunk a 64 GB-os alaphoz vett két micro SD kártyával.

A csaknem 170 000 forintos Indiegogo ár talán kicsit magas lehet egy új gyártótól, de gondoljunk bele melyik telefon mondhatja el magáról, hogy ennyi mindent tud.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák