Connect with us

Indiegogoról indul az új Saygus okostelefon

Kütyük

Indiegogoról indul az új Saygus okostelefon

Talán nem is kívánhatunk többet, mint amire az új Saygus V SQUARED képes.

Talán még emlékeztek az idei CES-en bemutatott Saygus V2 telefonra, mely bámulatos kameráival, hosszú üzemidejével és 320 GB-os belső tárhelyével próbált kitűnni az androidos telefonok sorából.

A vállalat a minap elindított egy Indiegogo kampányt, melyben egy nagyon hasonló készüléket rendelhetnek meg a támogatók. A telefon persze fejlődött és már a Saygus V SQUARED nevet viseli, de a rövid idő alatt összegyűjtött 850 000 dollár arra utal, hogy a korábbi előrendeléseket összevonták és a szállításokkal egészen őszig csúsznak, és az előrendelők már a Saygus V SQUARED készüléket kapják.

Erre azonban nem lehet panasz, hiszen a 21 és 13 MP-es kamera, a 3100 mAh-s akkumulátor, az 5 colos Full HD kijelző, a vezeték nélküli töltés, az LTE, a harman / kardon hangrendszer és a vízállóság biztosan mindenkit levesz majd a lábáról. Bizony, nem rövid a lista, amivel dicsekedhet a készülék, nem beszélve arról, hogy már 464 GB-os belső tárhelyet is összeállíthatunk a 64 GB-os alaphoz vett két micro SD kártyával.

A csaknem 170 000 forintos Indiegogo ár talán kicsit magas lehet egy új gyártótól, de gondoljunk bele melyik telefon mondhatja el magáról, hogy ennyi mindent tud.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom