Connect with us

technokrata

Nagyot ugorhat a Sony

xperia-z2-wireless-charging

Kütyük

Nagyot ugorhat a Sony

Egyből a Z5 nevet kaphatja a készülő telefon.

Kétségtelen tény, hogy a Sony nem túlságosan könnyű időszakon van túl, a japán gyártó ugyanis az elmúlt évtizedek során a legtöbb piacán elvesztette a domináns szerepet. Így van ez a mobilpiacon is, akár az Ericssonnal, akár nélküle, de a japán gyártó nem tudott kimagasló sikereket összehozni a területen.

26_Xperia_Z3_+_Group

Épp ezért már régóta pletykálják, hogy a PC üzletághoz hasonlóan hamarosan ettől is elbúcsúzik a Sony, ám amíg még a birtokukban van a részleg, addig igyekeznek új modelleket piacra dobni. Először óriási csalódásnak számított, hogy a Z3 utódjaként bemutatott Z4 apróságokban különbözik csak elődjétől, már-már azt hittük, hogy kvázi ez a kapituláció és az eladás előtt még kiadják a félkész eszközöket.

10_Xperia_Z3_+_Copper_Waterproof

Mostanra kiderült, hogy ez nincs így, pusztán csak egy átmeneti modellnek szánják a Z4-et (ami hozzánk Z3+ néven érkezik majd), az igazi csúcsmodell pedig kicsit később érkezik. Most kiderült, hogy ez a telefon várhatóan Z5 néven debütál majd valamikor az ősz folyamán. Sajnos a specifikációkat egyelőre homály fedi, reméljük az elkövetkező időszakban ezekről is sikerül majd információkhoz jutni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák