Connect with us

technokrata

Laptop vagy tablet? Itt van a kettő egyben

lenovo10

Kütyük

Laptop vagy tablet? Itt van a kettő egyben

A Lenovo újdonsága egyben ötvözi a két eszközt.

Azon mobil üzleti felhasználók, akik számára gondot jelent a választás egy laptop és egy tablet között, szeretni fogják a rugalmas használati módokat kínáló új ThinkPad 10-et. A teljes körű PC-használati élményt nyújtó eszköz szolgáltatja mindazt a teljesítményt, amely a legelterjedtebb munkafolyamatok – prezentációkészítés, dokumentumkezelés, videohívás és sok más – elvégzéséhez szükséges. A négymagos Intel Atom processzoron Windows 10-et futtató, 10 hüvelykes tablet csatlakoztatható az új, opcionális ThinkPad 10 Folio Keyboard vagy az Ultrabook Keyboard billentyűzethez a teljes körű gépelési élmény érdekében, valamint az opcionális ThinkPad Tablet Dock dokkoló egységhez egy olyan irodai környezet kialakításához, amelyre perifériák – monitorok és nyomtatók – köthetők.

lenovo10

A Thinkpad 10 akkor is megfelel a felhasználók magas szintű igényeinek a kényelem és a rugalmasság terén, amikor tabletként használják. A közel 10 órás akkumulátor üzemidőnek köszönhetően tovább dolgozhatnak az irodától távol. A terepen tevékenykedők élvezni fogják az 1920×1200 képpontos, WUXGA felbontású, fényes IPS érintőképernyőt, amely az opcionális Anti-Glare Film fóliával felszerelve még jobb láthatóságot biztosít erős napfényben, a 4 irányú Privacy Film fólia pedig lehetővé teszi a képernyőn megjelenő adatok védelmét. Az opcionális ThinkPad Pen Pro toll révén pedig élvezetesebbé és könnyebbé válik a tartalmak megtekintése, és a bennük való navigáció.

A felhasználók tovább fokozhatják a tollal való írás élményét a WRITEit alkalmazás letöltésével, amely lehetővé teszi számukra, hogy a tollal szinte bármilyen szöveges mezőbe írjanak, és a kézírást számítógépes karakterekké alakítsák. A fényképek készítését könnyíti meg a QuickShot fedőlap, amely automatikusan elindítja a kamera alkalmazást, ha a sarkát felhajtják – ez különösen hasznos funkció a biztosítási és ingatlanértékesítési területen tevékenykedők számára –, így azonnal rögzíthetők a kívánt események az 5 megapixeles kamerával. A 3G/4G LTE támogatásnak köszönhetően a felhasználók bárhol a világon mindig kapcsolatban maradhatnak.

ThinkPad 10

Az irodától távol használt alkalmazások közül sok igényel mobil adatkapcsolatot és a vállalati információkhoz való nagybiztonságú hozzáférést. Az eszköz kivételes mobilitást lehetővé tevő funkcióit szigorú biztonsági szolgáltatások egészítik ki. A tabletet ellátták opcionálisan igénybe vehető dTPM titkosítással, valamint ujjlenyomat- vagy okoskártya-olvasóval. A Lenovo vállalati színvonalú szerviz- és támogatási szolgáltatásokat – egyedi modelleket, címkézést és lézergravírozást, elsőbbségi támogatást, imaging szolgáltatást és egyebeket – nyújt a tablethez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom