Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörű mobilokat mutatott be az Oppo

Kütyük

Gyönyörű mobilokat mutatott be az Oppo

Hivatalosan is leleplezték az Oppo R7 és R7 Plus készülékeket.

Ahogy azt a gyártó már előre jelezte, a mai napon bemutatkozott az Oppo két vadonatúj zászlóshajója, az R7 és R7 Plus. Míg a sima verzió 5 hüvelykes kijelzőjével a normál okostelefonok, addig az R7 Plus a maga 6 hüvelykjével már a phabletek között fog versenybe szállni a vevőkért. Mindkét változat közös jellemzője, hogy nagyon vékonyak, az R7 6,3, az R7 Plus pedig 7,75 mm-es, mindehhez fémből és üvegből készült burkolat egészíti ki, így a minőségérzet is igen magas szintű. Bár a képernyő mérete különböző, de egyformán Super AMOLED panelről van szó, melyek 1080p Full HD felbontással rendelkeznek.

oppo_r7_r7_plus_2

A Plus változatnál 2.5D hajlított üveget kap, továbbá gyakorlatilag nincs oldalkerete, ami igen vagány megjelenést kölcsönöz neki. Belül egy 64 bites Qualcomm Snapdragon 615-ös chip dolgozik, nyolc processzormaggal, melyhez 3 GB RAM tartozik. A belső tárhely 16 vagy 32 GB lehet, melyet microSD-vel bővíthetünk, ekkor viszont le kell mondani a második SIM kártyáról, mivel annak a helyét használja.

oppo_r7_3

Ugyancsak egyforma a kamera is, hátul egy F2.2-es fényerejű optikával rendelkező 13 megapixeles egység található, fázisérzékelős autofókusszal, a Plus változatnál dupla LED villanóval, lézeres fókuszmérővel és RGBW szenzorral megspékelve. További eltérés, hogy az R7-nél a képernyő alatt, míg a Plus-nál a képernyőn találhatók a vezérlőgombok, illetve a nagyobbik verzió kapott a hátlapjára egy ujjlenyomat-olvasót is.

oppo_r7_5

Akkumulátor tekintetében a kisebbik 2320, a nagyobbik 4100 mAh-s telepet kapott, viszont mindkettő esetén támogatott a VOOC szupergyors töltés. Az R7 és R7 Plus az Android 5.1-es verzión alapuló ColorOS 2.1-es rendszerrel kerül forgalomba, Kínában már a mai naptól rendelhető, a nemzetközi piacokon június közepétől lesznek elérhetőek.

oppo_r7_plus_2



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés