Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telenorosok figyelem: Ezt nem szabad kihagyni!

Kütyük

Telenorosok figyelem: Ezt nem szabad kihagyni!

Május 18-án „lekapcsolja” az adatforgalom-számlálókat a Telenor.

Május 18-án, az Internet Világnapja alkalmából a Telenor egy nem mindennapi ajándékkal lepi meg előfizetőit: az adatforgalom számlálók lekapcsolásával teret ad ügyfeleinek, hogy korlátlanul élvezzék[1] a leggyorsabb Hipernet hálózat nyújtotta előnyöket és próbára tegyék a MyTV szolgáltatást. A szupergyors Hipernet lakossági kültéri lefedettsége országosan már 95% fölötti, a leggyorsabb sebesség (4G) is a területek több mint 60%-án érhető el. A február óta felgyorsult közös fejlesztéseknek köszönhetően több mint 550 településen érzékelhetőek a pozitív változások, és a tervek szerint 2015 végétől már az ország 95%-án a leggyorsabb Hipernet lesz elérhető.

internettelenor

A Hipernet élményt mára közel 1,2 millió ügyfél élvezi, a szolgáltató készülékkínálatában pedig már alsó- és középkategóriában is elérhetőek 4G-képes okostelefonok. A szolgáltató értékesítési trendjei is az ügyfelek nyitottságát és gyors internetkapcsolatra való igényét támasztják alá: tíz újonnan értékesített telefonból már nyolc okostelefon, ezek kétharmada pedig 4G képes, azaz alkalmas a Hipernet maximális sebesség-élményének kihasználására.

Ilyen gyorsaság mellett az okostelefonokon is pillanatok alatt töltődnek be a weboldalak, akadozás nélkül cseveghet a világ másik táján élő családtagjával és barátaival, de gond nélkül élvezheti a Deezer zene és a MyTV szolgáltatásait is. A Telenor első sorban okostelefonokra és táblagépekre szánt TV szolgáltatását, a MyTV-t is az Internet Világnapjára időzített akcióba vonja: május 18-án azok is díjmentesen, kötelezettségek nélkül belekóstolhatnak a mobil TV-zés élményébe, akik még nem rendelkeznek MyTV előfizetéssel! Három népszerű sorozat, a Breaking Bad, a House of Cards, és a Black List első része ezen a napon minden ügyfél számára ingyenesen elérhető, előfizetőinek az adatforgalmat ehhez a szolgáltatáshoz is ajándékba adja a szolgáltató.

internettelenor2

„Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal, a szupergyors Hipernettel növelhetjük ügyfeleink életminőségét. Ezért hoztuk létre az igényekhez igazítható tarifacsomagokat, a valódi mobil-élményt nyújtó szórakoztató szolgáltatásokat, és fejlesztjük folyamatosan hálózatunkat, hogy mindezt bárhol, bármikor elérhetővé tegyük ügyfeleinknek. Az Internet Világnapján is a felfedezésre, a leggyorsabb Hipernet élmény korlátlan átélésére inspiráljuk ügyfeleinket.” – mondta el Mike Michel, a Telenor kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés