Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a Honor új csúcstelefonja

Kütyük

Itt a Honor új csúcstelefonja

Magyarországon is kapható a 3 darab 8 megapixeles fényképezőgéppel szerelt Honor 6+.

Megérkezett hozzánk a Honor csúcstelefonja, melyet a tavalyi év végén mutatott be Kínában a gyártó. A Honor 6+ hardvere számos tekintetben erősebb, mint a konkurens presztízstelefonoké, az ára mégis jóval kedvezőbb.

A Honor Magyarországon is beveti zászlóshajóját. Az 5,5 hüvelykes képernyővel felszerelt Honor 6+ készüléket 8+1 magos Kirin925 processzor hajtja. Az alkalmazások könnyed futásáról 3 GB RAM gondoskodik, a 32 GB belső tárhely pedig elengendő tárolókapacitást biztosít a legtöbb felhasználó számára. A készülék ráadásul két napig bírja egyetlen felöltéssel, ellenálló vázában pedig egy különleges kamera helyezkedik el.

Honor6plus14

A Honor 6+ technikai specifikációja:

– Egyedülálló „bionikus”, 8 megapixeles párhuzamos sasszem objektívek kerültek a hátlapra, melyek együttes felbontása 13 megapixel.
– Az előlap 8 megapixeles szelfi kamerát kapott.
– A 8+1 magos processzor és a Kirin925 chipkészlet a 3 GB nagy sebességű memóriával hatalmas teljesítményt, a 32 GB beépített háttértár pedig elegendő tárolókapacitást biztosít.
– A Smart Power 2.5 technológiával vezérelt 3600 mAh kapacitású akkumulátor átlagos használat mellett egyetlen feltöltéssel akár kétnapnyi folyamatos használatot tesz lehetővé.
– Az élethű, élénk LCD képernyő kontrasztaránya 1500 az 1-hez, a megjelenítő emellett 85 százalékos szaturációt biztosít.
– A készülék egyszerre két SIM kártyát tud fogadni, és mindkettőhöz egyidejűleg biztosítja a készenléti üzemmódot.
– A képernyő és a váz arányszáma 78,2%, a vizuális megjelenítést így a lehető legkevésbé zavarja a vékony keret.

Honor6plus11

A sasszem kamera, és ami mögötte van

A Honor 6+ a gyártó első olyan készüléke, melybe két darab, párhuzamos elhelyezkedésű fényképezőgépet integrált a gyártó. A 2×8 megapixeles „bionikus sasszem” kamera két különböző nézőpontból és gyújtótávolsággal rögzíti a képet, így együttesen egy 13 megapixeles fotót készít, akár 0,1 másodperces fókuszidővel, f/0,95-ös fényerő mellett. Ez lehetővé teszi, hogy hihetetlen gyorsasággal kattintsuk el a fényképezőgépet, és ne maradjunk le a fontos pillanatokról. A fényképezőgép szoftverének lelke a szabadalmaztatott 3IE képfeldolgozó algoritmus, mely részletesebb, gazdagabb felvételeket tesz lehetővé. A Honor 6+ emellett támogatja a kép elkészítése utáni újrafókuszálást, így a fotóink fókuszpontját tetszőlegesen tudjuk változtatni.

Honor6plus12

Egyszerűen sokkal gyorsabb

A Honor 6+ lelke a Kirin925-ös lapkakészlet, mely tartalmazza az okos GTS (Global Task Scheduling) technológiát, valamint egy a különböző szenzoroktól érkező adatok integrálását elvégző i3 szenzorközpontot. A 8 AP magból és 1 okos mikromagból álló felépítés működési frekvenciája elérheti akár az 1,8 GHz-et, emellett a készülék egyensúlyozni tud a csúcsteljesítményt igénylő alkalmazások futtatása és a rendkívül keveset fogyasztó készenlét között. Az EMMC5.0 interfésszel érkező Honor 6+ 3 GB nagy sebességű memóriával és 32 GB beépített háttértárral van felszerelve, de kapacitása bővíthető microSD kártyával is.

Honor6plus5

Többnapos üzemidő

A 3600 mAh kapacitású, magas (595 Wh/l) denzitású akkumulátor működését a Smart Power 2.5 technológia vezérli, mely akár 30% energiát képes megtakarítani működés közben. Ez lehetővé teszi, hogy átlagos használat mellett a készülék töltés nélküli üzemideje elérje a két napot. A Honor 6+ hőelvezetési felépítésében nagy szerepet játszik az összességében 138,2 négyzetcentimétert elérő grafitréteg, mely lehetővé teszi, hogy a készülék mindig hűvös maradjon. A két SIM kártyás felépítés és a dual standby technológia segítségével egyszerre két független szolgáltató hálózatára is csatlakozhatunk. Ezt megfejeli a kettős 4G képesség és az, hogy a visszatöltési képességnek köszönhetően a Honor 6+ telefonnal akár más eszközöket is feltölthetünk.

Ár és elérhetőség
A Honor 6+ magyarországi ára bruttó 138 900 forint, a készüléket az E-digital és a Speedshop árulja.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés