Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európában is elstartolt az Android One

Kütyük

Európában is elstartolt az Android One

A Google a minap Törökországba is elhozta az Android One-t, mellyel már összesen hét ország élvezheti a pénztárcabarát, folyamatosan frissülő készülékeket.

A tavaly szeptemberben indult program célja, hogy megfizethető árun juttassák el a felhasználóknak a Google élményt, gyakori frissítésekkel, aminek köszönhetően a középkategóriás telefonok sem maradnak le a versenyben.

A törökországi megjelenéssel immár Európában is elindult az Android One, és a General Mobile partnerségében adták ki az első mobilt. A talán kicsit csúf külső ellenére egy kimondottan jó eszközt kapunk a keresőóriástól, melyben egy Snapdragon 410-es processzor számolgatja a biteket 2 GB RAM-mal. Az 5 colos IPS kijelző 720 p felbontást kapott, míg a fotókért egy 13 és egy 5 MP-es szenzor felel, ami egyáltalán nem középszerű. Hogy is hagyhatnánk ki a szinte ajándéknak számító LTE kapcsolatot, ami a 260 dolláros telefonnál bámulatos teljesítmény? Reméljük hamarosan Magyarországra is elérkeznek az Android One mobilok, hiszen itt is elkelne néhány megfizethető, de mégis jó eszköz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés