Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó mobil a fotelből? Ezeket érdemes most megvenni!

Kütyük

Olcsó mobil a fotelből? Ezeket érdemes most megvenni!

Ki sem kell mozdulnunk otthonról, ha szeretnénk egy jó ajánlatot és még ajándékot is kapunk.

Vásárolni alapvetően jó dolog, kedvező áron vásárolni pedig még jobb. Viszont akadnak, akik nem szívesen mozdulnának ki az otthon kényelméből, akár a tömeg, akár az utazás, akár egyéb okok miatt. Aggodalomra viszont semmi ok, mindössze egy számítógép és internet kell, és máris megvehetjük a hőn áhított terméket. Jelen cikkünkben körbenéztünk a mobilszolgáltatóknál, milyen akciókat kínálnak azon érdeklődőknek, akik online szeretnének hozzájutni egy mobiltelefonhoz. A Vodafone ezúttal kimaradt, mivel nekik jelenleg nincs különösebb netes akciójuk, csupán az általánosan elérhető 2000 forintos online kedvezmény vehető igénybe (feltéve, hogy nem eleve 1 forintos telefonról van szó). A Telenor és Telekom honlapját böngészve viszont találtunk néhány említésre érdemes, kedvező csomagot, lássuk is ezeket.

Telekom

A legnagyobb hazai szolgáltatónál rendszeresen vannak külön akciók és/vagy kedvezmények a webshopon keresztül vásárlók számára. Kezdjük is rögtön ár szerint emelkedő sorrendben. Mondhatni szinte ingyen is hozzájuthatunk a Samsung E1200 típushoz, amely feltöltős csomagban mindössze 2 990 forint. Ehhez adjuk hozzá, hogy némi lebeszélhetőséget is kapunk, továbbá ingyen ki is szállítják nekünk. Teljesen fapados, nyomógombos készülék, csak telefonálásra jó, ám cserében remek üzemidőt kapunk. Jó lehet a nagyszülőknek vagy céges telefonnak egyaránt. Szintén nyomkodós, ám kicsivel többet tud a Nokia 225, ezt 10 990 forintért tehetjük a virtuális kosarunkba. Ma már persze szinte minden mobil okostelefon, viszont ilyenkor sem kell nagyon a zsebünkbe nyúlnunk. A Huawei Ascend Y330 egyszerű készülék, van benne GPS és WiFi is, böngészhetünk és e-mailezhetünk vele, mindezért pedig a feltöltősen 14 990 forint nem egy nagy összeg. Ha valaki a Windows rendszerre esküszik, akkor a Nokia Lumia 530-at érdemes választani, ez 20 990 forintba kerül és ajándék asztali hangfalat is kapunk hozzá.

nokia_225

Havidíjas konstrukciókban sem kell lemondanunk a kedvező ajánlatokról. Nemsokára kapható az utódja, ám akár épp ezért is lehet jó választás a Huawei Ascend P7, amihez a Next S díjcsomagban (havidíj: 7 990 forint), ajándék AM-10 Bluetooth hangszóróval 40 560 forintért juthatunk hozzá, ezt akár 24 x 1 690 forintos részletben is fizethetjük. Windows vonalon majdnem csúcsmodellnek számít a Nokia Lumia 830, ehhez egy WH-930 prémium fejhallgatót adnak, a Next S tarifával párosítva (havidíj: 7 990 forint) mindezért 75 360 forintot kérnek. Részletre esetén 24 hónapon át havi 3 140 forint lesz hozzácsapva a számlánkhoz. Igazi slágermodell a Samsung Galaxy Ace 4, ha őt választjuk, akkor egy TDK fejhallgatóval is gazdagabbak leszünk. Az 5 490 forintos Move M tarifával csupán 24 240 forintba kerül, ha úgy kényelmesebb, akkor 24 x 1 010 forintos részletben is megvehetjük. Már dübörög az S6, úgyhogy érdemes figyelni a Samsung Galaxy S5-re. Egy korlátlan belföldi beszélgetést tartalmazó Next M (havidíj: 14 990 forint) csomaggal a 40 560 forint nem sok pénz érte. Főleg úgy, hogy egy JBL E30 fejhallgatót csomagolnak mellé és 24 hónapra havi 1 690 forintos részletre is kérhetjük.

huawei_p7

Telenor

A kék logós szolgáltatónál most nincs túl nagy pörgés a NetShopon, de azért két ajánlatot mégis érdemesnek gondoltunk a kiemelésre. Egy Nokia Lumia 735-ért elég kedvező ár a 28 990 forint, ráadásul ehhez elegendő egy S kategóriás tarifát választanunk (havidíj: 5 190 forinttól). Ajándék is jár hozzá, egy vezeték nélküli töltést lehetővé tévő gyári hátlap, továbbá részletre is van lehetőség, maximum 22 hónap alatt havi 1 317 forint lesz a számlán (és egyszeri 990 forint adminisztrációs díj). Androidos fronton a nagy kijelzőjével lehet meggyőző a Sony Xperia M2, mely 23 990 forintért kínálja magát, szintén S kategóriás tarifacsomag esetén (havidíj: 5 190 forinttól). Részletben 22 x 1 090 forintba kerül (és az adminisztrációs díj), az online rendelés jutalma pedig egy Sony Bluetooth hangszóró.

xperia_m2



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés