Connect with us

technokrata

Íme minden pletyka az iPad Pro-ról

iPad Pro

Kütyük

Íme minden pletyka az iPad Pro-ról

Már egészen régóta terjednek szóbeszédek az Apple következő táblagépéről, mely a Pro nevet kaphatja. Cikkünkben igyekeztünk összegyűjteni mindent, amit a hatalmas tabletről remélhetünk.

A pletykák szerint az eszköz egy 12,9 colos kijelzőt kap, mely nem meglepő módon biztosan 300 ppi felett lesz. Természetesen a Touch ID és az NFC sem maradhat le a készülékről, de annak ellenére, hogy ezen utóbbi az Apple Pax használatára is alkalmas lesz, kimondottan nevetséges lesz egy ekkora géppel fizetni.

A legújabb fejlemények a Force Touch kijelzőről is hírt adnak, amivel új interakciókat végezhetünk, akárcsak az Apple Watch esetében. Ezt hasonlóképpen az iPhone 6S-re is megjósolták, de ebből még semmi sem hivatalos.

Az eszköz az előre kiadott tokokból ítélve 223 x 306 x 7,2 mm-s méreteket kap majd, és valószínűleg egy új A9-es processzor fog benne dolgozni. A töltést és az adatátvitelt egy USB C-n végezhetjük, ami furcsa, hiszen a Lightning port csak az iPhone 5-tel érkezett meg.

Sokat emlegetik még a lehetséges négy hangszórót, mellyel akárhogyan tartva sztereó hangzást kapunk, illetve az okostollat és a gyári QWERTY billentyűt is. Kíváncsian várjuk mit igazol később vissza ezekből kedvenc almagyártónk, és mit tud majd az iPad Pro.

iPad ProSzólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle