Connect with us

technokrata

Keveset tud a telefonod? Így bővítheted a tudását!

nexpaq2

Kütyük

Keveset tud a telefonod? Így bővítheted a tudását!

Nem mindennapi tartozékkal jelentkezett a Nexpaq.

Kétségtelen tény, hogy napjainkban soha nem látott dolgokra képesek az okostelefonjaink. Ez a tudás azonban igen hamar elavul, egy új modell vásárlása pedig elég költséges mulatság. A Google megoldása erre a Project Ara, mely egy, az alapoktól modulárisnak megálmodott készüléket foglal magában. A Nexpaq újdonsága is a modularitásról szól, ez azonban inkább a jelenlegi készülékünk felturbózására szolgál.

nexpaq

A hátlapra szerelhető eszköz ugyanis tucatnyi funkcióval ruházhatja fel a jelenlegi eszközünket, hiszen LED lámpát, SD kártyaolvasót, erősebb hangszórót, hőmérőt, sőt akár páratartalom mérőt is beépíthetünk a házba. Az egyelőre Kickstarteres projektként létező Nexpaq-ra az alkotók 50 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni. A hátlap megvalósulására eddig 40 ezer dollárt szedtek össze, így szinte biztos, hogy a következő 29 napban elérik a kitűzött célt.

nexpaq2

A hátlap egyelőre kizárólag iPhone 6-on, Galaxy S5-ön és Galaxy S6 Edge-en működik, a további eszközök támogatásáról nincs információ. Az azonban biztos, hogy így vagy úgy, de bővíteniük kell a támogatást, hiszen 89 dollárért biztosan sokan ruháznának be egy efféle kiegészítőre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek