Connect with us

technokrata

Fotózz és nyerj egy Galaxy S6-ot!

erzsebethid

Kütyük

Fotózz és nyerj egy Galaxy S6-ot!

A Samsung #ÉjjeliFények fotós játékában a szerencsések most egy Galaxy S6-ot nyerhetnek.

Van, aki a sejtelmes, elmosódott fényeket szereti, mások a tűéles kontúrokat keresik, teljesen szubjektív, hogy kit mi fog meg az este sötétségében, hogy aztán lencse végre kapja. Éjszaka egészen más színben tűnnek fel Magyarország igazi értékei, a „HelyiÉrtékek” is, amelyeket – akár amatőr, akár profi fotós vagy, – sokszor nehéz megörökíteni a gyenge fényviszonyok miatt. A Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 Edge készülékekkel azonban ez nem lehet gond, hiszen a Samsung új prémium készülékeit profi kamerájuk emeli ki a csúcsmobilok sorából. A Samsung most indított Instagram oldalán az éjszakai fotózás népszerűsítését tűzte ki céljául, és olyan kreatív fotókat vár, amelyek a felhasználók lakóhelyének legszebb tájait, ikonikus épületeit mutatják be éjszakai fényben. Az #ÉjjeliFények játékban a szerencsések most egy Galaxy S6-ot nyerhetnek.

erzsebethid

A prémium okostelefonok világában ma már természetes az, hogy nappal éles, jó fotókat készíthetsz, a probléma inkább félhomályban vagy este jön elő. A Galaxy S6 és Galaxy S6 edge kamerája azonban gondoskodik róla, hogy elképesztően ragyogó és élénk képeket készíthessen minden felhasználó akár sötétedés után is. Az előlapi (5MP) és a hátoldali (16MP) kamerák F1.9-es optikájának köszönhetően sok fény jut keresztül az objektíven, így nagy felbontású érzékelői még sötétben is a legkiválóbb képminőséget garantálják, amit egy okostelefonnál el lehet érni. Emellett az automatikus, valós idejű fotózást lehetővé tevő funkció, a smart optikai képstabilizátor (OIS) és az infravörös szenzoros beállítású fehéregyensúly funkció még élesebb képet biztosít.

Szeretnél te is egy szuper Galaxy S6 készüléket nyerni, amellyel ilyen élénk, és részletgazdag éjszakai fotókat készíthetsz? A Samsung most induló játékának keretében nincs más dolgod, mint lefotózni kedvenc helyszínedet éjszaka, megosztani őket publikus Instagram oldaladon a #HelyiÉrték, #ÉjjeliFények és #mik hashtagekkel, és követni a Samsung Magyarország Instagram (samsungmagyarorszag) oldalát. A május 26-ig tartó játék zárásaként a legszebb kép készítője egy Galaxy S6 készülék újdonsult tulajdonosa lehet. Ne félj hát elvegyülni az éjszakai város forgatagában, és legjobban sikerült képeidet megosztani másokkal is!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő